Sapņi kuriem kaut kas trūkst

Kkadu tematisko jeb pa vienkāršo?

Vnk stokholmā bij kkads gaming bārs kur visi kokteiļi bij videospēļu references un tā man likās tik kruta ideja, kas pie mums pietrūkst

1 Like

Tas jau ir Unicon lauciņš :D

Es vairāk gribētu uz doomer, neon, synth, apokalyptic stilu

1 Like

Konkurence vienmēr ir laba

Doomer vibes baigi neuzrunā bet tāda kiberpunk vietiņa ar neona toņiem varētu būt nice

Tikai kā to panākt lai neizskatītos fake af, tas ir labs jautājums

1 Like

Tie, kam izglītība ir tikai papīrs, nav izvēlējušies pareizo ceļu. Bez izglītības nesapratīsi kur un kā uzkrāt pieredzi. Manliekas, tieši pieredze ir tā kuru, savā mērā, var iegūt tā pat - ejot dzīves ceļu, bet izglītību neiegūsi “tā pat” - būs jāpiesēžas pie galda un jāpamācās. Bet realitātē nevar nodalīt pieredzi no izglītības - vienam ir vajadzīgs otrs.

4 Likes

Diez politiķi tavam viedoklim piekristu. Krize ir izglitība. Nav normālas kartes, kas vestu uz atbildēm/pieredzi. Visu tik sadrumstaloti pasniedz, lai tik talāk steigtos.

Atkarīgs no vietas. Ir labas un sliktas universitātes. Neviens pat neliek iet uz kādu iestādi. Var arī pats mājās iegūt izglītību.

Tā ir, ja daudz ko jāiemācās tik īsā laikā. Vai tu gribētu pavadīt 5 vai 6 gadus(3 gadu vietā), lai iegūtu bakalauru?

1 Like

Godīgi, es domāju AI sāks macīt mūs. Sistēma ir novecojusi, kas tagad.

1 Like

AI jau tagad māca mūs

1 Like

Tad, skolu sistemām gals klāt. Tas tik laika jautājums.

Uztaisītu tādu labi apsiltinātu kaķu villu saviem padsmit četrkājainajiem draugiem, plus rotaļu laukumu un atsevišķu vietu WC, lai netēlo dārzniekus kaimiņu dobēs :D
Pietrūkst: pati vieta pagalmā uz jautājuma zīmes, ar finansēm ar nav spīdoši tādam projektam

6 Likes

Esi drošs, ka nevēlies nemirstību? :D
Screenshot 2023-11-16 210937

2 Likes

Maybe when you understand what’s missing, you can actually achieve it :thinking:

Gribu uzrakstīt komiksu, kas palīdzētu cilvēkiem kļūt veselīgakiem. Trūkst zināšanas, sižeta veidošanas un izplatīšanas prasmes

2 Likes

Kāda ziņā veseligākiem. Garīgi vai "let’s go to gym, bois "?

Pirmais, lol

So re: zero

Es jau cerēju, ka būs pa veselīgu uzturu, dažāda tipa vingrinājumiem un kuru muskuļu grupu the trennē.

Kip how heavy are the dumbbells you lift bet tavā stilā

There is already such comics - sexercice :full_moon_with_face:

1 Like

It kā es kko par to zinātu un interesētos :rofl: Mans maksimums ir aiziet pievilkties