Sakamoto desu ga?

Nosaukums angliski: Haven’t You Heard? I’m Sakamoto
Nosaukums japāniski: Sakamoto desu ga?

Epizodes: 12
Izlaišanas gads: 2016
Žanri: Comedy, School, Seinen

Izsmalcināts, laipns un cēls; visi šie vārdi, ideāli raksturo, izskatīgo un acīmredzami perfekto, Sakamoto. Lai gan tā ir tikai viņa pirmā diena vidusskolā, viņa pievilcība, intelekts, un šarms jau liek meitenēm lidināties viņam apkārt un zēniem degt greizsirdībā. Neviens nav spējīgs viņu aizēnot, visi mēģinājumi viņu iegāzt, tiek ātri novērsti. Viņa vēsums ir nevaldāms, viņa prāts nepārspēts.
Vai kāds no Sakamoto klasesbiedriem, vai skolotājiem, būs spējīgs sasniegt viņa ideāluma pakāpi? Visticamāk nē, bet viņi var iemācīties kaut ko jaunu, mēģinot.

Manuprāt, ļoti interesanta komēdija, un laba iespēja ieraudzīt ‘‘perfektu’’ cilvēku, autora skatā.
Personīgais vērtējums: 8/10, would laugh again. :D

1 Like

Hmmm… gribu noskatīties… bet vai tad nav garlaicīgi skatīties uz to kas ir perfekts? :smiley:

1 Like

Smieklīgi skatīties kā tie viņam apkārt izgāžas : D

1 Like

Neskaties! :smiley: Man ne reizi pat nelika pasmaidīt! :smiley: Lielākā daļa momentu tādi stulbi šķebinoši :confused:

1 Like

Ohhh… un tieši šajā momentā viedokļi atšķiras :smiley:

1 Like

One Punch Man ir smieklīgs, lai gan galvenais varonis ir ekstrēmi OP, tā kā domāju, ka varētu būt interesanti :grin:
Pati gan šo anime redzējusi neesmu :grin:

One Punch Man ir un paliek One Punch Man. :smiley:

3 Likes

Ļoti laba .
Es raksturotu , kā Refreshing :smiley:

Man arī patika, lieku 7 no 10 :slight_smile:

Animācija viduvēja, nebija ļoti smieklīgs, bet dīvainā kārtā patika :smiley:

Piekrītu, bet man arī dīvainā kārtrā patika, parasti tāda veida animes neskatos, bet šī man kaut kā mistiksi piesaistīja, :grin: