both are bad. ;D
NÄ, lol, mÄs visi labi zinÄm, ka EmÄ«lija vienmÄr bija labÄka. NesasniedzamÄ tÄlÄ zvaigzne, kas ir itkÄ tur pat blakus, bet tajÄ paÅ”Ä brÄ«dÄ« cerÄ«bu uz viÅu nav.
I will find u and I will hit u.
But ja bÅ«t nopietnam, abas divas ir meh, bet Rem vnk became ultimate waifu just cuz one scene, I hope everyone know which one. + Rem vairÄk uzmanÄ«bas pievÄrsts bija. Emilia visu Å”ovu prosta meh main character.
ELSA BEST GIRL I HATE THAT SHE HAD NO SCREEN TIME.
EmÄ«lija jau no paÅ”a sÄkuma bija so amazing :o Neskatoties uz to, ka viÅai tika pievÄrsts maz uzmanÄ«bas, mani viÅa piesaistÄ«ja ar to cik gan viÅa stÄb augstu virs Subaru un kÄ viÅÅ” cÄ«nÄs par EmÄ«liju. PiesaistÄ«ja uzmanÄ«bu tas, ka viÅÅ” lÄ«dz galam devÄs pÄc EmÄ«lijas nevis pÄc Remas, kura vienkÄrÅ”i pielÄ«da pie viÅa. EmÄ«lija ir tÄ, kuras dÄļ viss notika
I gonna PUKE. I told u that I donāt care about both of them, they both where shit :D NepropogandÄ savu EmÄ«lijas reliÄ£iju man.
For me ELSA IS BEST GIRL IN RE:ZERO and thatās it
Mods te bloÄ·Ät cilvÄkus var? I think I might need it pretty soon
Ughh Ugly
Tu nekÄ nesaproti :D KÄ gan var patikt kkÄda ⦠ELSA?
Simple answer= crazy hot chick that ready to kill u, ok Iām in it.
Man ir lÅ«gums- Nolec no tilta vai vnk neraksti vairs neko(IzvÄle tava)Man labÄk pirmais vairants patÄ«k
Man žÄl tevis
LÄ«dz Å”ai dienai es domÄju, ka tu esi tipical decent otaku/ow player. Bet tgd es tevi redzu, kÄ disguisting creature of the abyss
bļja, kas tev tur mape uz 1tb tikai Emilia photos?
Google krÄtuves
At this point my eyes are just burning, probably gonna go blind