Daudzus, jo daudzus gadus neesmu šeit bijis un tādēļ domāju, ka būtu pieklājīgi apsveicināties.
Varbūt mūsu ceļi agrāk ir krustojušies, varbūt arī nē, bet tam jau laikam nav tik liela nozīme.
Citviet esmu pazīstams kā YoungLV tā kā, ja esat deģenerēti gacha gamers, tad pastāv iespēja, ka esam tikušies.
Manas attiecības ar Anime šobrīd ir nedaudz šķirtas, jo ilgu laiku neko jaunu neesmu saņēmies noskatīties un nav arī tam bijis īsti laika, same thing can be said about Manga/hwa un citiem literāriem darbiem.
About my hobies:
Kad sanāk laika nedaudz uzgeimoju, varat mani atrast Steam vai Xbox
Esmu avid F1 fans (not the Drive to Survive kind tho)
Brīvajā laikā (kad tāds ir) nodarbojos ar game development izmantojot Unity
Neesmu vēl sapratis vai šoreiz sanāks ilgāk šeit uzkavēties, taču it does not hurt to say hello and maybe find my long lost love for the world of geeky stuff.
Tā kā es vairāk spēlējos ar 2D, pluss nekad nav bijis īsti atbilstošs work station tad Unreal personīgi nav sanācis mēģināt, bet in theory zinu, ka tam ir daudz plusu, kā piemēram “blueprint system”.
Pāris gadus atpakaļ gan nedaudz pamēģināju ar Godot padarboties, bet tajā laikā nepiesaistīja, jo Unity tomēr daudz vairāk dokumentācijas un supports pieejams
Tik sen gan neesmu bijis away no anime tā kā SAO protams ir redzēts. Arī Log Horizon ir skatīts un līdzīgas. Uz doto brīdi vairāk domāju, ka jātiek cauri jaunajām sezonam tam, ko agrak biju iesacis skatīties.