Problēmas sazvanīt Apple telefonus no sava Honor

Pēdējā laikā saskaros ar tracinošu problēmu, zvanot no sava telefona Honor Magic6 lite 5G uz apple ierīcēm ir pamatīgi audio traucējumi - zvana laikā abās ierīcēs ir tik daudz pārrāvumu ka var teikt, ka zvans ir pārsvarā klusums ar balss uzplaiksnījumiem. Ņemot vērā, ka varu bez problēmām zvanīt uz jebkuru citu ne-apple telefonu, skaidrs, ka problēma nav manā ierīcē. Telefonu esmu restartējis, tas problēmas neatrisina

Gļuks?

Mērķtiecīgi kompāniju lēmumi?

Sakritība?

2 Likes

Zinu, ka nesen A izmeta atjauninājumus visām ierīcēm.
Varbūt tur problēma.
Ierosinājums viens. Tiem cilvēkiem vajag citu telefonu. :grin:

1 Like

Ja vari, zvani whatsapp.

1 Like

Pašreizējā alternatīva ir parastais telefons jo tie ir darba zvani

var jau arī vnk viņiem nezvanīt ;DD

1 Like

Vai tun mēģināji restartēt telefonu?

1 Like

Vēl viena ideja, zem taviem SIM kartes iestatījumiem vajadzētu būt šādām izvēles iespējām.

Vari pamēģināt pretējos iestatījumus nekā ir tagad.

Citreiz gadās ja telefons ir lokalizēts Āzijas tirgum tad var gadīties tāda problēma, sen atpakaļ nopirku xiaomi redmi note 8t un man internets negribēja strādāt uz bites šim kartes un bieži zonā pazuda. Varbūt tas ir tas, iPhone ir bijusi afēra ka no citām ierīcēm nevar saņemt ziņas līdz ar to viss var būt iespējams.

šo uz savas ādas esmu baudījis, ar OnePlus medīju agrīno 5G frekvenci. Izrādījās vietējie sakarnieki izmanto citas frekvanču amplitūdas.
tas tā pat neizskaidro faktu, ka saikne ir likta starp Honor un Apple.

Kad es biju aizrāvies ar ķīniešu telefonu pirkšanu man vairāki telefoni draņķīgi strādāja Latvijā. Tur bija jālien iekšā dziļajos telefona LTE frekvenču iestatījumos un jāatslēdz ķīniešu diapazoni tā lai paliek pieejami tikai pie mums sastopamie diapazoni, tad problēmu vairs nebija. Cik atminos parasti bija pieejami kādi 3 diapazoni un no tiem 2 bija ķīniešu, beigās palika tikai viens.

Tikt pie tiem iestatījumiem gan bija drusku čakars, jo tas notika caur koda ievadīšanu zvanīšanas aplikācijā. Precīzi vairs neatceros, bet tas izskatījās aptuveni šādi ##6768##

Man pa laimi nav 5g, nepatīk skriet līdzi tehnoloģijām. Labāk parus soļus uz atpakaļ. Kad viss parbaudīts.