Hewwo :3
Ir kÄds pazÄ«stams klients, jeb darba noslÄpums un nedrikst izpaust?
Laba manta, pa manam salÄ«dzinÄjumÄ ar iepriekÅ”Äjo daļu pilsÄtas simulÄcija ir sarežģītÄka. Es gan baigajÄ megapoles celÅ”anas azartÄ parasta Å”ajÄs spÄlÄs neieeju. IzlaiÅ”anas brÄ«dÄ« apskati Å”ai spÄlei gan bija briesmÄ«gi optimizÄcijas sakarÄ, man gan viss strÄdÄ tagad labi.
Skan neslikti. :D Ja tev ir kÄdi ieteikumi tam materiÄlam ko es ražoju YouTube, es esmu ausis. ReÄli Ŕī ir pirmÄ reize, kad es esmu pieskÄries video mÄdijam.
henlo fellow hooman
ooo jÄ, a man of culture!
The boxer liels ieteikums arÄ« pÄrÄjiem palasÄ«t, uzsvars ir citur, ne uz boksu.
+1 par unordinary, tÄlu uzvedÄ«ba liek plÄst matus.
Sup
KÄ?
Jungle juice ir sanÄcis lasÄ«t? @Sane
Man ideja likÄs baigi feinÄ, bet tÄlu dizaini likÄs baigi mid un garlaicÄ«gi
Es pareizi sapratu, pa gadu 200-300 Anime?
Man vajadzÄs vairÄk paskatÄ«ties, lai sÄ«kÄk zinÄtu, ko atbildÄt. Bet tÄds vispÄrÄ«gs ieteikums ir, ja tu gribi iegÅ«t vislielÄko labumu no katra video, sÄc taisÄ«t highlight video. Katrs tavs podcast video ir lielÄkoties par Å”o niche forumu, tÄdÄļ lielÄkajai daļai, kas neko par Å”o vietni nezin ir pofig. Bet ja tajÄ podcastÄ ir kÄda saruna par vispÄrÄ«gÄku tÄmu, piemÄram par kÄdu specifisku anime vai jebkÄds cits interesants vai smieklÄ«gs moments kuram nevajag daudz konteksta, tad to var pÄrvÄrst par savu ~10 minūŔu video, vai vispÄr pÄrtaisÄ«t par zem 60sek shortu. Tos ir daudz vieglÄk cilvÄkiem sÄkt skatÄ«ties. Tas ir kÄ lielÄkie podcasti sevi parasti popularizÄ, piemÄram Trash Taste :)
JJ ir vÄrs lasÄ«t Entomo komentÄru dÄļ vien
Labi, ja tÄ padomÄ un Åem vÄrÄ Naruto, One Piece un Bleach skatīŔanos, tad drÄ«zÄk pa vienu gadu tas nenotika, haha. VairÄk tad velk uz 2-3 gadiem. Es vienkÄrÅ”i atceros, ka es pa pÄris mÄneÅ”iem pÄc SAO izbraucu cauri kÄdiem 50 romance anime, tÄdÄļ pieÅemu, ka vismaz pirmajÄ gadÄ arÄ« turpinÄju tÄdÄ tempÄ. VarbÅ«t tie numuri izskatÄs lieli, jo tanÄ« brÄ«dÄ« bija vairÄk Ä«si anime, ko skatÄ«ties, haha.
paÅemsim drusk matemÄtiku, lielÄki laika posmi palÄ«dzÄs izprast, bet tu nedomÄji sÄrijas, pareizi?
200 sÄrijas bÅ«tu rupji 3 diennaktis skatīŔanas
seriÄli 12 sÄriju garumÄ aptuveni mÄnesis.
sounds more real like that
Man vnk prasÄ«jÄs lai tie tÄli ir nedaudz vairÄk vizuÄli briesmonÄ«gÄki, to kukaiÅu dabu labÄk attÄlojot. Ne gluži Fly lÄ«menÄ«, bet nu kautko lÄ«dzÄ«gÄku tmnt. Nevis - tipisku manwha tÄli ar random eksoskeleta daļÄm un spÄrniem
Nu kipa takÄ tÄ moskÄ«tdÄma no OPM
Everyday pa kÄdÄm 40 epizodÄm dienÄ un bÅ«s :D
I mean, 12 sÄriju anime var noskatÄ«ties mierÄ«gi 4 stundÄs katru dienu. Man vienreiz nebija ko darÄ«t un arÄ« visu 25 sÄriju Steins Gate noskatÄ«jos pa vienu dienu. Nolife-ing was my life.
that true, bÅ«tu hilarious ja viÅa romantiskÄ interese bÅ«tu burtiski meiÄa ar prusaka galvu
tajÄ paÅ”Ä mutantiskÄs deformÄcijas tiek ekskluzÄ«vi taupÄ«tas ābarotajiemā Ä«patÅiem un tiem, kas vÄl nav sasnieguÅ”i āpÅ«zniā
Un es knapi varu 2-3 sevi piespiest noskatīties
izdalot 200 seriÄlus uz trÄ«s gadiem sanÄca kkur 7 staudas. Praktiski maucam cauri diviem seriÄliem dienÄ
Nu tu jau atkal galÄjÄ«bÄs XD
Bet nu kÄds ekstra roku pÄris un bruÅu plÄtnes manÄs acÄ«s padarÄ«tu biki intersantÄku to visu.
Piem Matara kan dizains man baigi patīk priekŔ prusak meitenes
Like Å”ito dizainu trendy street wear drÄbÄs
12 sÄriju seriÄls = 4 stundas dienÄ. Ja visi bÅ«tu tÄda garuma tad ar gadu jau pietiktu tÄdÄļ es saku 2-3 Åemot vÄrÄ tos, kuri ir garÄki.