Apraksts:StÄsts ir par 2 meitenÄm, kuras dzÄ«vo krasi atŔķirÄ«gas dzÄ«ves. Shio Asami, ir slavenas operas dziedÄtÄjas meita, kamÄr Moe Midorikawa strÄdÄ vairÄkus puslodzes darbus lai nopelnÄ«tu sev iztiku. Bet abÄm meitenÄm ir kaut kas kopÄ«gs, abas vÄlas kļūt par operas dziedÄtajÄm, un meiteÅu dzÄ«ves krasi izmainÄ«sies kad satiks viena otru.
Man ļoti patika mangÄ tas ka visi tÄli likÄs tik vienkÄrÅ”i, ka jebkurÅ” no viÅiem tev varÄtu uz ielas paiet garÄm un tu to pat nezinÄsi :D neizklausÄs loÄ£iski, bet vienalga :D Ne vienmÄr lasot kaut ko, tev tÄli Ŕķiet tik vienkÄrÅ”i un cilvÄciski :D KÄ arÄ« mangai bija tik daudz iepÄju iet uz dažÄdÄm beigÄs un mani visas apmierinÄtu :3 GribÄtos pat anime Å”ai mangai, bet tas bÅ«s ļoti grÅ«ti un neiespÄjami :D
Ar baletu un daiļslidoÅ”anu tika galÄ arÄ« operu uzceps, tiklÄ«dz kÄds pietiekami populÄrs autors kÄdu labu gabalu uzmetÄ«s sponsoriem uz galda. PiemÄram otru operas spokuā¦ phantom of the opera-anime - YouTube
Tur mangÄ personÄži runÄ 3 valodÄs :D jo operu dzied itÄliski pÄrsvarÄ tur :D Bet mana galvenÄ doma ka bÅ«tu grÅ«ti dabÅ«t labus dziedÄtÄjas kas spÄtu bez lauztÄ japÄÅu akcenta dziedÄt sveÅ”valodÄs :D Un arÄ« abu meiteÅu balsis it kÄ ir kÄ radÄ«tas viena otrai, ai nemÄku paskaidrot, lasiet mangu :D