Predator: Killer of Killers | Plēsoņa pret vikingiem, samurajiem un otro Pasaules karu

Negaidīti pamanīju, ka ir iznākusi jauna Plēsoņas sērijas animācijas filma, piedevām reitings tai it nebūt nav zemē metams. Jūtu gaidāmi vikingi, samuraji, plēsoņa un asins pirts. :D Nez kā citi, bet es šo brīvā brīdī noskatīšos.

Tā, šodien pabeidzu šo noskatīties. Tādas kā īsfilmu animācijas, bet nu super, ka aizgāja to vēstures ceļu :sweat_smile: Redzēt vikingus un samurajus pret plēsoņu ir kā mans bērnības iztēles augļa atdzīvinājums. 2.pasaules kara lidmašīnas pilots tāds pavisam negaidīts personāžs, bet es ceru, ka viņi turpinās un turpinās pilnveidot un paplašināt plēsoņu pasauli. It īpaši, ka tajā visā barā arī eksistē citi citplanētieši, kurus plēsoņas medī.

Bija tīri laba atsauce filmas daļā uz Predator 2 filmu . Tagad es esmu arī visnotaļ ieinteresēts uz Predator Badlands.

8/10 no manis. Plēsoņa ir mans mīļākais “briesmoņu personāžs”, hands-down, tādēļ ir noteikti subjektīvi, bet man patika, kā visi stāsti tika apvienoti.

1 Like