Predator: Badlands | Teaser Trailer - plēsoņa atgriežas ar jaunu dizainu

Nu tad šeit ir - Predator:Badlands.

Cik noprotu, šajā daļā - plēsoņa ir galvenais tēls filmā. Beidzot! Aleluja!

3 Likes

Interneta reakcija:

3 Likes

Jā, man arī tā roža likās veri Temu…

1 Like

Ne obligāti. Plēsoņas (jeb “Yautjas” kā suga), arī komiksos mēdz atšķirties - un ir dažādas “subspecies”.

Piemērs no filmām:

Bet ir arī tādi, kas netika parādīti filmās vēl, bet bijuši tikai komiksos:

Ja ir interese . Es parasti šos sagaidu ar atvērtu prātu. Lai gan, ir bijis viens gadījums, kad centās pataisīt par komēdiju. Režisors nebija nopietns un vispār nesaprotu, ko darīja. Tā bija tā daļa, kur cilvēks uzvilka plēsoņas bruņas.

1 Like

Šo atceros, bija viena plēsoņas daļa kura bija uztaisīta kā komēdija vairāk, un galīgi švaka bija.

1 Like

Jā, apskatījos - to sauca “The Predator”. Vienīgie interesantie tēli bija tas parastais plēsoņa un “Alfa” vai kā tur sauca. Tomēr, biju vīlies, kad nogalināja parasto. Pēc tam kļuva par baigo mēslu. Cilvēku tēli bija nekādi :sweat_smile:

Ieeju, gribu te paraudāt par šo te :smiley:

lucious lyon wtf GIF

Un kāpēc, piedodiet, viņš atgādina tik ļoti afro izcelsmes ar drediem :sweat_smile:

Viņiem tomēr ir teiksim tā kopējas iezīmes un uzbūve. Zivīm nebūs, ka vienām ir kājas, citām ir spārni. Viņām visām ir spuras, tikai savādāka veida un formāta.
Šis ir čuvaks kosplejā :D nav slikts, interesanta interpetācija, bet pfffff… smagi, smagi - teiktu tā, viņā ir pārāk daudz “cilvēka” iezīmes. Neticās, ka tas ir alien’s.

1 Like

Exactly what I thought. Hood boi with fangs :smiley:

Varbūt dredu novietujma dēļ :thinking:
Pārējiem tie ir gar sāniem, bet šim no priekšas uz aizmuguri.

Es vispār neredzu nekādu fundamentālu atšķirību jaunajā dizainā no vecajiem. :joy: Visi varoņa dizaina elementi pa manam ir saglabāti.

Vai tad visiem plēsoņām nav citplanētiešu - vairāk gaļīgi nekā mataini - dredi? :D

Nu vispār, ja paskatīties Mayo bildes, tad var elementāri pamanīt, ka visiem predatoriem, izņemot šo jauno, dredi sākas ap galvas perimetru un iet lejā gar sāniem un nereti izteikti pat uz priekšu, bet šim vienīgajam tie sākas galvas vidū un iet uz aizmuguri kā parasti mati.
Otrkārt, kaut kas ar pieri un acīm izskatās pārāk cilvēcīgi.
Mute ir ok, par to, IMO, nevienam sūdzībām nevajadzētu būt.

1 Like

Manuprāt tā problēma tieši ir pierē, jo gandrīz visiem dizainiem ir tāda kā vairogs, kas sākas no uzacīm un beidzas nedaudz pirms pakauša, kinda krustojums starp triceratops and pachycephalosaurus purniem, jaunajam tur vnk ir klingona piere ar pāris papildus izciļņiem

3 Likes

Nu teiksim tā - ir noteikti sava kritika izskata ziņā, tam piekrītu, bet, noteikti uzteicams ir tas, ka viņi cenšās veidot (beidzot!) kaut ko citādāku. Man patika tas “Prey” - un ceru, ka turpinās ar vēsturisko elementu, jo atceros, ka Predator 2 iedeva to musketi no pirātlaikiem. Gribētu redzēt pirātus vs Predator :sweat_smile:

Es domāju, ka plēsoņas izskats varētu pamainīties, jo, manuprāt, šis ir tas saucamais “Young Blood”, jebšu plēsoņas pasaules komisku terminos - plēsoņas jauneklis, kurš vēl nav ieguvis tiesības būt starp pārējiem un nedrīkst valkāt bruņas un sejas aizsegu. Bet nu velns viņ zin - laiks rādīs.

2 Likes

Es neuzskatu, ka “beidzot kaut kas citādāks” automātiski padara to par uzslavas vērtu.
Different is not always better, not even remotely so.

Redzēs, kāds būs pats seriāls (jeb filma? kkā nepiefiksēju), bet pirmais iespaids par to seju bija abloms.

1 Like

Ņemot vērā, ka Plēsoņu visums ir diezgan plašs, pateicoties komiksiem, tad tas ir uzteicams, tieši filmu uzsvarā. Jo galvenais ko gribētu no šīm filmām (un šis ir mans subjektīvais viedoklis) - ka tas nav vienkārši “mindless monster mayhem”.

Šī būs filma. Seriāls būs Alien franšīzei, kas iznāks kaut kur vasarā.

Arvienvārdsakot, tevi tas izskats diži nerausta, tev galvenais, ka vairāk satura no Predator komiksiem tiek ekranizēti.

1 Like

Kaut kā tā. Bet nu parasti jau tāpat arī visu lūkoju ar piesardzību, tādēļ nevaru noliegt, ka būs ļoti humanizēts utt. Tādēļ noteikti jūsu visu sacīto nevar noliegt - arī YouTube komentārus :smiley: Ka izskatās pēc “pavāra, kurš pārdod gourmet burgerus par 30€”

2 Likes