Pirmais brauciens ar jauno ViVi elektrovilcienu jau 15. decembrī

Kolēģei vakar vivi gan turp gan atpakaļ ceļā baigi uzmeta. Stundu sanāca gaidīt vilcienu

nu arī es tieku iemēģināt Oui Oui :kawaii_potato:

6 Likes

Kādas 8 reizes esmu braucis ar vilcienu kopš Decembra dažādos laikos un mītiskais Vivi vēl nav sastapts. Tāds tracis medijos par viņiem, bet ikdienas iespaids 0. Esmu vīlies. :D

Vienreiz, kad braucu, viņi Jūrmalas pusē gandrīz visu dienu brauca :D uz Sloku un atpakaļ daudzi bija :D bet kad braucu atpakaļ uz Rīgu, bija vecā ER :c

Es pat neatceros kad pēdējo reizi kaut kur braucu ar vilcienu. It’s been years now

Mēs jau tā konkrēti nezinam vai tas pats Rīgas sabiedriskais ikdienā nekavē vairāk par ViVi. :D Ar pilsētas sabiedrisko, protams, mazāka sāpe, jo ir laba iespēja, ka kaut kur netālu pieejama alternatīva.

Kā regulārs sab transporta lietotājs… it depends. Retie reisi var nebūt vsp, biežie, kā teiksim 3. autobuss parasti ir ar pāris minūšu kavēšanos.

3. autobusam ir ļoti blīvs grafiks, tie salīdzinoši reti pazūd un kad pazūd, tu zini, ka pēc brītiņa redzēsi veselu kolonu ar tiem. Es Iļģuciemā lielā mērā atteicos no Centra braukt ar 13. un 30. autobusu, jo ir retāki maršuti, kuriem bija tendence kaut kur iesprūst dienas aktīvajās stundās. Kad tie beidzot atbrauca uz pieturu, vairs īsti nepateiksi vai tas kavēja vai arī steidzās. :D

Is nice.

4 Likes

Am I the only one who thinks that the New vivi trains resemble an overfed catepillar trying to cosplay as a transformer Bumblebee?

1 Like

Oi

ir arī citi melni dzelteni transformeri XD
Ā jā, šo sestdien man ar sanāca ar vivi izbraukt. ir norm

Jā, jaunajā vilcienā krēsli ir tīri ērti…

Iet gludāk un jaunajā krēslā labāk gulēt - ir kur galvu likt, bet announceris daudz skaļāks, visu laiku ceļ augšā.

1 Like

Tas ir labi, man vecajos vilcienos un arī parastajā sabiedriskajā transportā kā reiz besī tas, ka nevar vispār dzirdēt pieturu nosaukumus, kaut kas nočerkst (ja vispār to var sadzirdēt) un viss.
Sabiedriskajiem bieži nobirst ekrāns ar maršrutu; kad braucu uz Mangaļsalu, pašā sākumā jau uzkārās. Kad tas notiek, tad var paļauties tikai uz spīkeri, vai arī atvērt telefonā Maps, ieslēgt GPS, un pašam trackot maršrutu, kas ir vnk izsmiekls.

Kinda agree, bet tai pat laikā, kad stundu ar vilcienu brauc, ir forši nosnausties. Viņiem vajag sleeper car. :D

Pirmo reizi braucu. Oh wow it’s so sielent!

Also, wow, this is a nice feature too

4 Likes

Free electricity! Time to charge my 2000w battery
Btw vecajos ir ar slepenās rozettes.

1 Like

Cik vecajos? Tā pat kaut kur zem beņķiem, man jau sen aizmirsies.

Nu dizeļu, bet specific vagonā vienā tik kur vel ir galdiņš starp pasažieriem.

1 Like

Bruv. Būtu bijis jauki zināt iepriekš. Tam gadījumā nebija arī kaut kāda papildmaksa?