Aaa šis - nu jā, parasti nakts stundās braucot nometu ātrumu malziet, jo viņi nav izgaismoti, dienā ar mazliet piebremzēju, jo mēdz būt ātrie alņī kuri izkrien cauri, bet pirms viņiem ar nav īsti redzams.
Šādas vietas palielam tik retas parādības, ka uzreiz tā neatminies protams, i to viņas eksistē vairāk dēļ tā, ka cilvēku plūsma nav izpaltīta šajā vietā un rīkot luksaforu droši vien ir finansiāli padārgi un uzturēšana ar.
Vot kur iedomājos laikam bija pie Slokas Maxima, tur laikam bija neregulējama, tur gan vajadzētu - tautas daudz un bīstamas situācijas rodas.
Savā idejā varbūt labi. Bet kur tur uz Brīvības laikam, ar bija liels problēma tieši ātrās palīdzības mediķiem ar piebraukšanu vai tml. Ja viņi varēja maksimālu tuvu troturāram vai malziet uz viņa, tad šeit viņi spiesti atstāt uz ceļa bezmazvai, kas apdraud viņus un apkaŗtējo satiksmi. Tas pats ar piegādes transportu. Un nevajag bļaut te, lai izmanto speciālas vietas ;D tur jau tā lieta - to vietu ir super maz, ka faktiski var uzskatīt, ka nav.
Nu un palielam kaut kādu priduraku viņi neatturēs no iebraukšanas iekšā. Pa man.
Piekrītu, bet tad pilsēta lai domā par parkošanās infrastruktūru. Rīgā vien ir laikam 3 objekti kurus zinu, kuri ir celti kā parkošanās vietas daudzstāvu, bet ir pamestas, burtiski. Tai pat laikā personām ar invaliditāti ir vitāli sarīgi maksimāli tuvu mājās noparkoties vai jebkur citur, kur nepieciešams.
Bija vsp tikai no vienas puses ;D pa leilam vēl vajadzētu no šīs vietas.
Doma bija tāda, ka tie stabiņi nav no tērauda, bet gan no mīkstāka materiāla, lai uz tā varētu uzbraukt virsū neatliekamais transports. Tie tiek norauti nost, bet piekļūt klāt var.
Kat atvērs Slokas ielu beidzot, tad mazināsies, tikmēr neko. Visa plūmsa iet caur viņu.
Bet tā iela diemžēl vēsturiski tāda sanākusi, ļoti daudz ielas un ie tam centrālo satek vienā.
Un nav tik traki, rīta un vakara stundās traki. Pa dienu kā kuru reizi. Pa lielam ja nav avāriju vai remontu viņa diezgan raiti iet.
Kad es skatījos testa video pēc idejas tiem ir jānoliecas. Vismaz es tā sapratu to darbību. Tie ir lunkani un operatīvais transports tiem var pārbraukt pāri lēnītiņām bez kaitējuma. Pa ātro gan laikam var apsist bamperi. :D
Man pat palika interesanti, ko ražotājs raksta par tiem stabiņiem un to specifikāciju.
Tā ir. Tur ieniršana ir dziļa, var protams, bet tad jādarbojas komandā ;D
Viens tur aiz biksēm, otrs rok :D
Bet gan jau ar laiku atkodīs kā šos ar sašķirot ;D