PEAK Saspēles - Anyone interested?

Sveiki visiem dzīvajiem xD

Tātad pa cik vairāk vai mazāk Repo vilnis ir apsīcis , aiz Horizonta uzlekusi jauna top party spēle draugiem
šireiz spēle saucās PEAK un vairāk vai mazāk šoreiz mēs nodarbotos ar kalnu kāpšanu un izdzīvošanu.
Līdzīgi kā R.E.P.O arī šeit ir jāsadarbojas un jāzdzīvo līdz galam kopā vai nu vismaz jāmēģina

šeit varat iečekot fragmentus no citu saspēles

spēle vienozīmigi ir jautra pati ar draugiem pāris reizes esmu uzspēlējusi un dabūjām arī ieziet
šeit pa lielam līmeņu nav , vienīgi ik pa laikam mapes mainās so parādās jauni challange kurus jāpāvar

Pa lielam varam kā R.E.P.O nedēļas nogalēs saspēlēt kurš var
Tagad tik saprast kurš būtu gatavs saspēlēt:

0 voters
1 Like

Esmu manījis video par šo spēli, bet tā lāgā nekad neiedziļinājos tajā - tieši varēs tikt skaidrībā. :D

1 Like

Man Procesors pa vāju laikam
tagad pie sava kompja pārliecinājos, jup, te vajag AMD Ryzen 5 a man ir tika 3 versija :upside_down_face:

Es vairākas reizes spēlēju, vienreiz pat izgājām ar vienu paziņu līdz galam, bet bija grūti :sweat_smile: parasti kompānijā notiek vakhanālija

@Glorpshidded taisni gribēja kādu laiku atpakaļ iepostot par šito, cik es redzēju viņam ar draugiem baigi jautri gāja

Es šito arī gribēju nopirkt bet nepirku jo nav ar ko spēlēt lol :smiley:

Aw man, sanāk šo vairs nespēlēsim? :owocry:

Noteikti ka vēl paspēlēsim. Nesen tieši biju iedomājies par to :sweat_smile: Palūrēsim - varam jau pat piektdien uzraut

1 Like

cik tad jūs tur sanāksiet? ja vajadzēs ceturto, es varbūt pielauzīšos, bet arī neko nesolu.

Tu domā PEAK vai REPO?

to kas topikam virsrakstā.

1 Like

jā tur ar iet tikpat jautri cik REPO ja dari lietas nepareizi ..vieniga starpiba te nav ieteicams baigi izklist savadak savu navi seja satiksi ..tur ir kipa scout Masters kas tev uzglun ja pa talu no draugiem esi aizblandijies

tas bija vairak par globālo līmeni jo nu visur sociālajos tīklos hypes par viņu nomiris un visi hypo šo spēli tagad

jāpaskatās vai izdosies ielādēt pareizi modu jo tad var pat līdz 20 spēlētājiem

1 Like

Ir doma uzraut PEAK pēc kādas pus stundas ap 21:00. Kāds vēlas pievienoties?

ai nekārdini…

1 Like

Sīkums bet šim ir atlaide

1 Like

Par to runājot, laikam kaut kad vēlreiz jāuzrauj. Tur ar ir bijuši atjauninājumi.

2 Likes

Izmēģināju nedaudz spēli lai saprastu kontroles, un ej tu nost es tiešām netikšu līdz pašam galam :D

2 Likes

Viss ir atkarīgs no mapēm..citas ir vieglāk citas grūtāk iziet

Ar komandu tomēr tiku tālāk par pirmo posmu :D Pagaidām atstiepjam kājas otrajā posmā izņemot vienu :smiley:

1 Like