Es kaut vai varu. Daudziem ir stacionārie.
Es Uztaisīšu rīt aprakstu kad visu ar Kitsy izrunāšu.
Super vnk nya man bus samera jaudigs komplekts lidzi
atbalstu, forša ideja!
man gan datumi neder, bet es centīšos kko sarunāt
Un nejau problemas izraisa alkohols, viss atkarigs no apjoma ko uznem…
nu ugunskuru noteikti taisam. Vai nu lielo pie mājas ugunskura vietā, vai ja gribēsim, tad pie jūriņas. Tur gan mazāks sanāktu, bet vismaz var;etu voļuku uzspēlēt, vai ja labs ūdens VARBŪT pat mēģināt atklāt peldēšanās sezonu
Bet par drēbēm jā
@Mr_Bunny
ka variants vnk nedot vertesana
@zanmon
Tici man tur nevajag daudzumu koktelu jauksana un ar gradu jauksanu pilnigi pietiks ja vel bus fiziskas aktivitates un ja kadam vel organisms pavajs GG
@anon81076694
Es ceru ka taa ari bus bet kadam tacu ir jaizskata sliktakas variants…
man ari notiekti bus lidz…
nevis daudzuma bet uznemsanas laika un kobinacjas :D
Daudzi varbūt piedalīsies ar bezalkaholiskajiem. Un taisīsim pa posmiem lai neizraisītu šadas problēmas.
Tak ko jūs varat čakarēties ka mazi bērni. zem 18 suliņa +18, katram savs aliņš. un miers… =.=’'
Un mazajiem neko vairāk…
luuk taa jau labaak tad ari izplano mums so procesu lai viss butu chill
Vienkārši netaisīt šotu pēc šota, starp šotiem uzēšana kaut ko un tad visu nakti būs skaidrā prātā Daudz maz skaidrā, bet nu to labāk nedarīt, jo tad tā ir tikai sadzeršanās un viss…
Man bus lidzi paris kilovati tehnika
Informācija visiem. Rīt tiks paziņots detalizētāks plāns un tiks arī noteikts datums līdz kuram jaiesūta savas receptes, lai varētu visu izplānot. Tādēļ ievērojiet pacietību un viss tiks atklāts.
nuu tad mums vajag pastuzi or smth… man ir tiakai defalt izeja a stacionalo ar savu UBER skanas karti nemt negribas kaut kaa
Tumbas ir akrivas un tiks refuletas caur pulti
tad chill…
Pazinajoms @Mrspambox3 @Shinigami nem uz sevis muziku, playlistus variet iesutit man PM or nemiet lidz savu
Un bus noteikums ka pie tehnikas darbojas tikai tie kas nodrosina. Nekadu skipu vai slegasanas vai lisanas pie tehnikas ar skidrumiem.
Es centīšos tikt.
Draugus kas nav no foruma nav ietecams saukt, right?
Jautājums cik vecus