Pārgājiens "Līču Laņģu kilintis"

Yoo…es tiko sapratu ka tas vilciens iet caur līgatni

Un?

Man izdevīgāk.

1 Like

sanāk tas vilciens 6:46, pareizi?

@Menestrels Sorry not sorry, Master, bet tauta ir lēmusi :joy::joy::joy:

1 Like

Yes

Uuu noteikti būšu ar @WizardsWild, varētu pat mašīnu dabūt un tad varu paķert vēl 3 cilvēkus no Rīgas.

5 Likes

Galīgi vēl neko nevaru solīt, bet ja izspīdēs, varbūt būs arī +3 vietas no manas puses.

Spalvaino draudziņu var ņemt līdzi? :face_with_hand_over_mouth:

6 Likes

Es domaju ka mierīgi

I think this Dog has Snooped something

Snoop Dogg Lol GIF

4 Likes

what is his name? :kawaii_potato:

Tā ir meitene - Kimiči/Kimčijs. Kaifo kad punci čamda, tamdēļ izskatās high as kite.

1 Like

tev obligāti viņa jāņem līdzi! suņiem vajag svaigu gaisu un pastaiga nāks tikai par labu un man arī būs labāk :D :D :D

4 Likes

Tā, tad ko mēs esam izdomājuši ar transportiem? Un vai vispār viss vēl ir spēkā, vai nav kaut kāds atbirums noticies pa šo laiku?
Mums te, izrādās, piektdien vakarā briest online saspēle, un piektdienas vakars ir diezgan sūdīgs taimings, ja sestdien pirms septiņiem vilciens, pirms kura vēl jāpaēd, jāsapošās, jātiek līdz stacijai…

Man drusku jāatvesaļojas, bet gan jau līdz nogalei būs viss bumbās. Ja būs tāds laiks kā šajā nogalē, tad gan nekur nebraukšu un domāju mums šis jāpārceļ. :joy: Ja @Kadiljaks brauc, tad man te vēl varētu atrasties 2 vietiņas mašīnā, kurās iespiesties.

1 Like

Nu es ar orientēšos uz laikapstākļiem. Pie šitāda nu nē. Kāju nesperšu nekur ārpusē. Vēl iesprū’dīsu vilcienā kaut kur :joy: :joy:

Mašīnā jau arī spīd kolektīvi vilkt nost ceļa malā kādu koku. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Varu iemest benzīnzāģi iekšā, vietas daudz neaizņems, toties efektīvi :wink:

2 Likes

Viss no laika atkarīgs. Ja turpinās šitāds, tad jau bīstami. Lietus un klintis tas ir horror scenario un kāds toč aiziet bojā. :smiling_face_with_tear: