Parādi savus nagus, gredzenus vai hand art vai vnk savas rokas

Man šoreiz nekas īpašs atm

Bet interesē kādi jums nails uc

Also varētu te postot cool n cute ‘press on’ nailu examplus vai shop linkus uz tiem, vai incantus diy tutorialus

Kā arī kkādus hand artu inspo un smukus gredzenus ko gribētos

Viss par rokām basically :nail_care::eyes:

Šeit ir nagu art examples:
Meiteņu:

Puišu vīriešu:

Korejiešu:

Japāņu:

1 Like

Veca bilde bet nav sanācis kādu laiku uztaisīt normāli nagus atkal :D

3 Likes

No alīša nadziņi

3 Likes

Nez nopirku sheinā nagus jo krāsot nemāku un domāju ka uzliktie nagi būs labi bet redz arī tur man nav talanta :D un mani nagi ir pat mazi kīņiešu standartā jo man pat mazākie izmēri bija pa lielu :D Tāpēc var redzēt cik nelabi izskatās un no otrās puses arī :D

Kā arī nagi beigās sāp :D Laikam nepareizi uzliku :D Bet viss ko darīju bija uzliku to uzlīmi un tad nagu, bet katru reizi kad nomazgā rokas kāds nags grib atlīmēties :D

3 Likes

Viņiem nevar kaut kā ar mikro šķērītēm bik piegriezt tās apakšējās malas, lai ir pēc īstā naga formas? Ja tev ir vairāki pāri var eksperimentēt ar tiem kas neder :joy:

1 Like

Tajā iepakojumā bija uzlīmes un miniatūras vīlīte es tos nagus vīlēju nost bet tāpat par maz :D Un ar šķērēm man nesanāca, koroči nespīd man vai arī tikai šis komplekts neveiksmīgs, jo es nopirku vairākus :D karoči viss slikti :D

1 Like

^Mana pieredze ar nagiem kopš 6. klases :joy:

Šitādas uzlīmes ķip nesen no temu atklāju, gjau sheinā arī ir. Garumam nelīdz, bet vismaz krāsas var mainīt, kad uznāk :sweat_smile: vnk vasarā katru dienu ierokos dobē un šitāds variants baigi noder fiksajam manikīram, pie tam nu man vsm galīgi nelīmējas nost

4 Likes

2 Likes

Šitie man arī interesēja bet šis gan jau labi izskatās tikai uz gariem nagiem ne? Jo man viņi pārsvarā ir īsi. Bet man patīk tas nelīmējas nost variants :D

Uz riktīg gariem man nav bijis, bet tādi pusgari vai vispār tie, kas uz nullītes, still lookin cute :smiley:

1 Like

5 Likes

Uz jāņiem izdomāju uztaisīt ko krāsainu

3 Likes

Tā ba tīte, tik cute

1 Like

gribējās kaut ko vasarīgu

7 Likes