Nez nopirku sheinā nagus jo krāsot nemāku un domāju ka uzliktie nagi būs labi bet redz arī tur man nav talanta :D un mani nagi ir pat mazi kīņiešu standartā jo man pat mazākie izmēri bija pa lielu :D Tāpēc var redzēt cik nelabi izskatās un no otrās puses arī :D
Kā arī nagi beigās sāp :D Laikam nepareizi uzliku :D Bet viss ko darīju bija uzliku to uzlīmi un tad nagu, bet katru reizi kad nomazgā rokas kāds nags grib atlīmēties :D
Viņiem nevar kaut kā ar mikro šķērītēm bik piegriezt tās apakšējās malas, lai ir pēc īstā naga formas? Ja tev ir vairāki pāri var eksperimentēt ar tiem kas neder
Tajā iepakojumā bija uzlīmes un miniatūras vīlīte es tos nagus vīlēju nost bet tāpat par maz :D Un ar šķērēm man nesanāca, koroči nespīd man vai arī tikai šis komplekts neveiksmīgs, jo es nopirku vairākus :D karoči viss slikti :D
Šitādas uzlīmes ķip nesen no temu atklāju, gjau sheinā arī ir. Garumam nelīdz, bet vismaz krāsas var mainīt, kad uznāk vnk vasarā katru dienu ierokos dobē un šitāds variants baigi noder fiksajam manikīram, pie tam nu man vsm galīgi nelīmējas nost
Šitie man arī interesēja bet šis gan jau labi izskatās tikai uz gariem nagiem ne? Jo man viņi pārsvarā ir īsi. Bet man patīk tas nelīmējas nost variants :D