Japāna.
- Japāna - kultūra, ēdiens.
- Vēl kādi austrumi - Taizeme vai Vjetnama. Gribu custom tailored uzvalku no vjetnamiešu drēbniekiem.
- Ķīna - gribu redzēt tās distopiskās high tech pilsētas un to vienu pilsētu ar megabūvēm, kas neizskatās īsta, bet reāli eksistē.
Uhh, maybe sen senos laikos pamatskolā, kad braucām ar folkloras kopu uz Prāgu dziedāt un dejot pilsētas mēram & co. Memorabli, jo tik tālu nekad vēl iepriekš nebiju bijis un pasaule palika daudz plašāka man kā mazpilsētniekam orģināli.
Man bija jāved onka mērs aiz rokas lol, neko daudz vairāk gan neatceros. Dejojām uz bruģa, pa ceļam mēģinājām komunicēt angliski laikos, kad angļu valoda nemaz nebija tik ierasta un universāla lieta. Internets man vēl nebija, bet labi zināju angļu valodu no Morrowind spēlēšanas + vārdnīcas.
Atziņas grūti noformulēt šobrīd, fiziski ir daudz kas vests. Kristāla zvaniņš vecmammai, kristāla vāze mātei, Eurogamer Expo swag bags ar random lootu, tostarp OnLive konsoli par brīvu, kas tā arī nekļuva lietojama LV, un random t-krekli, ko velkāju pa mājām. Man tagad mugurā ir Maniaplanet krekls - kaut kas ar Trackmania saistīts, kas man absolūti neinteresē, bet bija par brīvu so who cares.
Uhh, maybe auduma maisiņš ar Devcom logo virsū. It’s my favorite, also the only one I have.
Būtu interesanti kādā vilciena tūrē aizdoties pa Eiropu. Bet nu vienmēr jau ir kādi limiti, laika vai naudas. Parasti ja ir viens, tad nav otrs.
Laptops darbam on the go un info meklēšanai uz vietas kādā coffee shoppā, dienišķās ripas, dezodorants, extra zeķes, skaņu izolējošās ausis, planšete, lai ir ko ļotenē darīt,