Otaku Fest - 11.11.23

Neredzu iemeslu, kāpēc abus nevarētu apvienot, ja tik ļoti patriotisms spiež. Ne jau nu burtiski visu dienu skatīsies, kā tā svecīte kūst.

1 Like

Zin kā, nejau latvju bāleliņi ir galvenā mērķauditorija

Pat ja manī patriotisma baigi nav vismaz jāizliekas ks novembrī tāds ir

1 Like

Apmeklēju otaku.fest

3 Likes

Kā bija?

Bija ok. Neko dižu negaidīju, tāds mini cons.

Līdz unicon un wintercon vēl tālu jāaug.

1 Like

tad jau tiešām forši, ka ir iespēja izpausties mazā mērogā

Shaun The Sheep Movie Ok GIF

Par festu. Telpas bija mazas, orgi jauni un mācās procesa gaitā. :D Mazs pasākums ļoti priekš cienītāja un tauta lielākoties ir jauna.

Ja interesē kas tu notika un kā izskatījās, orgi kaut ko filmēja un varbūt to vēlāk izmetīs Instagramā vai Telgramā. Ir arī jēga pēc tam paskatīties kur tika ietagots pasākuma Insta konts. No foto puses laikam visa cerība, ka @m1raz kaut ko izmetīs savā Instagramā, jo viņš burtiski bija vienīgais cilvēks ar kameru kuru es tur redzēju. :D

1 Like

Pirmā bilde jau ir :smiley: Pimrs 4 minūtēm.

1 Like

No manas puses nekā diži nav, tā kā kamera ir devusies pie kameru dieviem un es diži nefotogrāfēju. :D



Pasākums notika deju telpās, kas pēc izskata atradās kādreizējā ugunsdzēsēju mājā - tā kā neizskatījās, ka pie mājas būtu garāža - tas varēja arī nebūt depo.

1 Like


Viedi vārdi.

2 Likes

https://drive.google.com/drive/folders/1NVsnzqkh4xkI6cHlzLKz6AI1WevmApxy?usp=sharing

3 Likes

bija labāk, nekā tas, ko gaidīju.

1 Like

The ISO was rough, man.

Kas īsti organizē festivālu?

Kaut kāds Asian News LV…nav ne jausmas…

Tikai mans research bet Man šķiet, ka varbūt kads no comics.lv komandas, jo visi mazie coni - altercon, frostylandlv, otakufest instagram profili seko šim veikalam, bet man nav īsti citu pierādījumu :D

Jo šie nosauktie ir arī vizuāli līdzīgi un visticamāk vai no tā paša community

Ļoti šaubos. Varēja atklāti redzēt, ka pasākumu organizēja riktīga jaunatne. Man labākais minējums ir, ka UniCon gājēju paaudze ir paaugusies un tagad draugu/paziņu grupas mēģina orginzēt savus konus.

Bet tāpat tur vajadzētu būt kaut kādai biedrībai vai jauniešu organizācijai zem tā… Jo kaut kam ir jābūt lai segtu izmaksas telpām vai materiālos

1 Like

Man pieņēmums būtu, ka izmaksas noteikti segtas no kabatas. Vienas vai vairākām. Ja tas būtu kaut kādā veidā saistīts ar kādu uzņēmumu, mēs tur redzētu reklāmu.

Biedrība jau pēc idejas ir tīri tāda tehnikalitāte, tik pat labi tur vienkārši kāds cilvēks no grupas uz sava vārda kaut ko nopirkta vai izīrēja.

1 Like