Novembra izaicinājumi

Ir Nanowrimo laiks, tāpēc jau kuro dienu rakstu līdz klaviatūra gandrīz aizdegas (līdz ar to nav laika gandrīz nekam citam)

3 Likes

Varbūt naivs jautājums, bet kas ir nanowrimo?

2 Likes
1 Like

Damn. Katram novembrī ir savi izaicinājumi.

1 Like

A kādi tev?

Visiem vīriešiem novembrī ir viens grūts izaicinājums, kas stiprina mūsu garu un gribasspēku( es jau izgāzos, btw)

Anyhow…ar 3 autobusu braukt vakaros tas ir vienkārši vāks. Šprotes simulators ne sabiedriskais transports.

2 Likes

Starp citu, es šorīt vispār nezinu, kā iespiedos autobusā, tagad saprotu, kāpēc tas iepriekšējā nedēļā pabrauca garām

lol

It’s a stupid viral challenge, who gives a fuck.

Nez vai tas vairs ir populārs, taču novembrī arī bija čaļu neskūšanās izaicinājums.

4 Likes

Es dodu. Tas ir internacionāls pasāciens.

1 Like

Nu viņa ideja aizsākās ar to, ka ir čāli kuriem ir vēzis un ne tikai, kura dēļ ir “čik čik” un to neskūšanos aizsāka viena organizācija, kā ideju, ka visi džeki ir džeki. Īsājā stāsta.

1 Like

Labs izaicīnājums, vismaz nav jāskujas :D

Tas nebija par NNN? :'D
(neskūšanās nebija dzirdēts)

1 Like

Kādreiz ir bijuši arī kādi kolektīvie izaicinājumi iekš foruma?

Ir bijuši visādi zīmēšanas izaicinājumi, bet bez tiem, nekas baigi. Vismaz kopš es pievienojos pirms gadiem 2

Cik es atceros nekas, ko varētu nosaukt par mēneša izaicinājumu, mums nav bijis. :thinking:

Kaut kas jāsadomā tad, varētu būt interesanti :D

Prikola pēc es neskujos, ne tikai Novembrī bet arī Decembrī, audzēšu līdz es būšu salavecis.

4 Likes

Oi nē, man bārda aug pārāk strauji lai es to neskūtu. Mēnesi neskūšos un vsp pēc gandalfa izskatīšos

1 Like