Noveles?

Tāpēc es minēju kā labāk pirkt ;D. Bet nu paskaidrošu vēlreiz. Kā piemēru ņemsim Black Lagoon volume 1. Un ja kas, es pērku no UK Amazones.
Tātad paņēmu to grāmatu no pašas uk amazones - gala cena 19,18 eiro. (pa tādu summu var normāli 2 mangas nopirkt ;0)
Tāpēc ja pērk Amazonē, jāiet uz Marketplace, es jau ņemšu jaunu/New, jo lietotu man nevajag.

Un tad izvēlos starp šiem 2 pārdevējiem. Wordery vai Bookdepository. Tiem nevis citiem, jo šie ir labi zināmi un uzticami. Izvēlos tā, kuram cena ir uzlika zemāk.

Paņēmu wordery un man beigās nākas maksāt tik 8,54 eiro. Ļoti atšķiras cena ;0.

Bet jāatceras, ka lielākoties 2in1, 3in1 vai biezākās grāmatas nesūtīs no amazones marketplace no šiem pārdevējiem uz Latviju, jo viņi tā jau mēģina nolikt cenu zemāku, lai pakošanas un ceļa izdevumi būtu mazāk. Biezākām grāmatām tas nav iespējams.

Bet es neiesaku katru reizi pirkt amazones marketplacā, labāk arī ir iemest aci pašā Bookdepository mājas lapā, jo citreiz tur tieši ir lētāk nekā, kad pērk šādi caur amazoni, bet tas pārsvarā ir tik 1-2 eiro atšķirība.
Bet nav jēgs iet uz Wordery mājaslapu, jo viņiem jau visam automātiski pašas cenas ir pa 1-3 eiro dārgāk.
Un tas ka amazones marketplacā jāmaksā par grāmatu, pakojumu un sūtīšanu, bet bookdepository mājaslapā tikai par grāmatu, tas neko nemaina, jo cena ir tāda pati apmēram.

Varbūt ir kāds labāks veids, ko es nezinu, bet nu šādi ir iespējams nopirkt 1 volume mangu pa 8-11 eiro. Varbūt kādam šis info noderēs :].

Par Mardock Scramble. Jā, novele tieši ir arī pirmavots. 3 grāmatas japāniski. Bet angliski saliktas kopā vienā. Bija atrodama MAL, bet izņēma ;/. Ir vēl arī 3 prequal grāmatas “Mardock Velocity”, japāniski, angliski neesot. Tad vēl kaut kāda “Mardock Fragments” un tad šī gada martā tika izlaists turpinājums “Mardock Anonymous”.
Njā, Tad nu pēc tām 3 sākotnējām grāmatām ir manga ar 7 sējumiem/volumes. Un tad pa vidam sāka veidot anime filmas.
Interesnata lieta ir ar mangām. Mangas autors ir grāmatu autors, bet interesantākais tas, ka Mangas zīmētāja ir tā pati kas sarakstīja un uzzīmēja “A Silent Voice” mangu ;0

Man tai gaming forumā/komūnā ir apskati/ieskati par 3 animēm, pāris mūzikas albumiem, un ir doma veidot vēl un pietam par mangām, bet slinkums un sūdīgais garastāvoklis visu nočakarē. Bet par grāmatām gan nav bijusi doma rakstīt, bet laigan varētu ;0, vismaz šeit, tad jau redzēs. Bet nu tas nebija domāts kā ieskats, bet gan maziņš info par ko ir grāmatas. ;0

2 Likes