Neon Genesis Evangelion - Vai tas kaut kad ir bijis labs?

Varbūt šis ir mans karstais viedoklis, bet vai Evangelions vispār ir labs? Un vai tas kaut kad ir bijis labs? Ne tik sen pievarēju visu oriģinālo sezonu, nav slikts seriāls tam ir daudz šokējoši, negaidīti un interesantu elementu. Tas noteikti ir ievērības vērts, bet, ja godīgi, man vienmēr nācies sevi mazliet piespiest pabeigt šo sēriju. Šis galīgi nav bijis gabals, kurš mani aizķer un es ar ažiotāžu nomaratonēju visu kas ir, bet tai pat laikā nenožēloju tā noskatīšanos.

Mans pieņēmums vienmēr bijis, ka 95. gadā anime klāsts izskatījās pavisam savādāk nekā mūsdienās un Evangelion sērija bija kas jauns spraigs un pavisam savādāks nekā ierasts. Grūti atkožams un šokējošs sižets, simbolisms un labi animētas kaujas scēnas izdarīja savu. Varbūt, protams, es te kaut ko nesapratu, nespēju novērtēt. Piemēram, pēc MAL vērtējuma Evangelion un Ghost in The Shell ir vienlīdz labi novērtēti 95. gada darbi.

Kādas ir jūsu attiecības ar šo sēriju?

Drusku atsvaidzinājumam kas tas tāds Neon Genesis Evangelion vispār bija:

Visumā story ir tragic, its about father and son relationship and son becoming adult. Just to lose it . And start over. Evas un tie monstriņi vienkārši for action purposes. Ja kas tur bija ar secret girlfriend to tik viņu varēja sastapt spelē:

1 Like

Eva ir laba, bet puse no tā visa ir tīri vibes. Ja nepaķersi vibes tad varētu arī tā nepavilkties. Gigguk kādā video reiz teica ka Eva ir principā par konkrētu sajūtu un es tam maigi piekrītu. Ja skaties to kā vnk mecha action vai sci fi tad to kaifu var arī nesaprast.

1 Like

Pag, kāda no spēlēm skaitās kanoniska?

Tad gan es pareizi noskatījos sēriju. xD Ar vaibu tur viss ir labi, kolīdz es kaut ko dziļāk mēģinu saburtot - putra.

Ja sāksi skatīties kas ir un nav kanonā tad tur jau var iebraukt auzās xD
Eva ir viens no lielākajiem industrijas cash cows tāpēc mēdiji ap to ar nav maz. Cik zinu lielākā daļa fanu no stāsta puses ņem par pilnu tikai orğinālo animi un End of Eva filmu un rebuild filmas (fuj) un uz pārējiem mēdijiem ļoti selektīvi skatās

Kopumā storijs man patika, bet mani NENORMĀLI BESĪJA Shinji. Tāds mīkstmiesis un bezmugurkaulnieks, tas bija vnk neizturami. To vien spēja kā raudāt un vaidēt, darīt neko normāli nespēja.

Dzirdēta ir, protams, bet nekad neesmu noskatījies. Kaut kā Mecha žanrs atrunā.

1 Like