Reizi jāpiespiežas un jāsāk rakstīt bioloģiskie papīri ;_;7
Kā katru gadu mums ir mistiskā formula kas nekad nestrādā. Tur ir tikai jāsareizina 2 ailes viena ar otru. Kopš sāku ņemt elektronisko veidlapu tur vienmēr ir šis iferrors kurs nekad neizdirš ārā skaitli. Katru gadu es viņu nodzēšu un ierakstu vietā savu formulu.
Nav pliks failsafe, viņam pēc visas idejas vajadzētu tās ailes sareizināt, jo blakus 210 dienu ailē viņu ieliktā formula strādā
Es tik nesaprotu vai viņi kļūdaini uzrakstījuši un viņš velkās līdzi 5 gadus, vai kā?
Man pa ekseļiem ir paticis burties cauri pa reizēm. Bet aplūkojot bildi, arī nevaru saprast, kas vainas. Varbūt kāds paša ekseļa gļuks. Vai tas 6 ir vienā “merged cell”, kur ir apvienojums?
Intereses pēc pamēģini ielikt slēgšanas zīmi $ arī aiz 6.
Ir dzirdēts ka OPen Office var nesakrist ar Excel, bet tas bija tik sen un pat tad specifiskas formulas.
Lai gan no matemātiskās idejas tam nebūtu jāmainās. Pieņemu ka…
Es jau gribēju skriet pārbaudīt, bet jā, tur tak ir semikols Jo open office ir ar šito problēmas, piemēram, bankas izrakstu csv failos vienmēr komats aizstāts ar punktu.
Vispār, novilkšu libre office, apskatīšos kas tur notiek
Bet tas atšķirās no tā, kā uzstādīta formula. Parasti ir semikols, lai atdalītu no formulu daļām. Var būt arī komats - jāskatās, ko met ārā pati formulas augšpusē.
Libre Office - tur jāsaka, ka kaut kādas funkcijas pilda, bet bija savas problēmas Dažreiz konvertē slikti no ekseļa failiem. Bet varbūt ir uztaisīts kāds updeits
JOPCIK UZ LIBRE OFFICE VISS STRĀDĀ
Bet nomainīts uz komatu no semikola
Vai varbūt tikai uz excel tai funkcijai ir paredzēts semikols un open office automātiski neizlabo bet libre office izlabo
Bļā, 5 gadi es viņu mainīju
Tas ir uzstādījums, ko ir iespējams kaut kur ekselī nomainīt, ka funkciju parametru atdalītājs ir komats semikola vietā.
Standartā jābūt semikolam; ja tev ir nomainīts, tad protams, ka visas standarta multi-parametru formulas saplīsīs.