Nakts orientēšanās Rīgā 2024

Čaviņas šajā saulainajā pirmdienas rītiņā!

confused disney animation GIF

Jau pāris reizes sarunu līmenī tika apspriests šis pasākums, intereses pēc iegāju paskatīties, secināju, ka nav vairs aiz kalniem reģistrēšanās dedlains, tāpēc cepu augšā topiku

https://rogaining.lv/onakts/

Pasākums notiek 20.09.2024
Starta punkts Rīgā - Latvijas Universitātes Zinātņu māja
Sākums 18:30, beigas ar apbalvošanu 23:15.
!!!Pasākums ir bezmaksas!!!

Ir dažādas komandu kategorijas, tomēr uz forumu attiektos tieši OPEN kategorija. Komanda var sastāvēt no 2- 5 cilvēkiem, bet nekas neliedz sataisīt vairākas komandas

Nepieciešams mobilā aplikācija QREvented. Linki ir viņu mājaslapā, un iepirkšējā dienā uz e-pastu tiks atsūtīti piekļuves kodi. Ūdensizturīga karte A3 formātā tiks nodrošināta

Vai esi gatavs?
  • Jā, esmu gatavs maldities pa naksnīgo Rīgu
  • Varbūt, jāatsvaidzina ģeogrāfijas zināšanas
  • Nē, esmu apmaldījies pat savā dzīvoklī
0 voters
3 Likes

komandas jāpiesaka līdz 16.09.2024

Sounds cool! Galvenais, lai nelīst un nav baigi karsts, bet gan jau, ka septembrī vismaz karstums nebūs.

Paldies,ka uztaisīji,es pēc Baltās nakts vnk biju autā,visu dienu nogulēju un nebija enerģijas nekam

2 Likes

Būtu forši, bet varētu neuspēt :sweat_smile::joy:

Pagaidām izskatās ka sanāks viena 5 cilvēku komanda stabili.

Diemžēl izskatās, ka man varētu nesanākt, jo mutere paprasīja, lai es aizbraucu uz laukiem un palīdzu tantei pārvest malku no viena šķūņa uz otru…
Tas gan, protams, ir baigi stulbi, jo katrs brauciens uz laukiem man izmaksā 9+9+27*2=72€ kā minimums (2 naktis viesu namā, jo autobuss uz Rīgu iet tikai 4 vai 7 no rīta).

Hmm…

Nu baigi detalizēts info bezmaksas pasākumam

WTF… Būs random bullshit go, fuck that shit.

Apjautājos tantei par to malku, hz, moš jau pati pa savam nokārtojusi, jācer.

varbūt tiešām XD. Okei vārdus uzvārdus, sarakstīt nav jau problēma, bet dzimšanas datumus, njā…

1 Like

Paveicās, šajās brīvdienās tomēr malku nevedīsim, jo vedējs ir aizņemts. Tātad tieku uz šo pasākumu, var droši likt komandā.

Komanda “AnimeForums” pieteikta ar good enough vecuma datiem un hopefully pareiziem uzvārdiem XD

Tāpat pieļauju, ka viņiem to tikai vecumstruktūru statistikai vajag

1 Like

woo tagad mums būs jaunas, Hercoga piešķirtas, dzimšanas dienas un horoskopa zīmes? :D

1 Like

A ko var darīt. Labi ka vēl dalībnieku garumu, svaru, kājas izmēru un mīļāko krāsu nelika rakstīt XD

2 Likes

Takš, @xHorrorGirlx @Menestrels @WizardsWild @jurchiks atceras pa šodienu.

Pirms paša pasākuma ieteiktu uzmest aci arī nolikumam https://www.rogaining.lv/onakts/nolikumi/Riga_2024.pdf

Pats starts ir astoņos, jeb jābūt jau pusseptiņos šite:

3 Likes

thats some camp liking right there XD

tieši nācu prasīt kas, kur :D

1 Like

aaa un par to aplikāciju, cik sapratu, vieņu vajag tikai uz viena telefona komandā, un es jau lejuplādēju, un ķipa mūsu komanda jau ir iekšā arī šajā sistēmā

1 Like

Jau pusseptiņos? Ko tik agri? Ko mēs tur pusotru stundu darīsim…?

dopingosim, spēlēsim geoguesser un taisīsim interkomandas saliedēšanās pasākumus :D

pieņēmu ka mēs varam maķenīt vēlāk arī, tie pusseptiņi ir tikai numuru savākšana?