(bilde kur es nokrašoju CS:GO diskorda servera spēlē)
kontekstam: airsofts ir subjektīvi mazāk sāpīgs peintbola paveids, kas neatstās krāsas pleķi un šeit precīzai šaušanai tiešām ir nozīme.
Tas tā, pavilkos uz ideju, ka gribētos sarīkot publisko izšaušanos lai atvērtu vasaras sezonu.
plānā ir nogale vai nu maija beigu pusē. Aicināti pieteikties visi, ieskaitot otras pusītes vai citus interesentus par ko var galvot (dalību un uzvedību). No savas puses arī noteikti piesaistīšu pāris dalībniekus.
no orgiem mūsu izvēlē ir vairākas iespējas.
Airsoft Vidzeme Valmieras apkaimē par 25eur/pers. visai loģistiski izaicinošs variants.
AirsoftEvents laukums viņiem netālu no Akropoles, un piedāvā ļoti interesantu tarifu plānus, piemēram P2W, bet ir vislētākais: sākot no 15 eur. Par atvērto laukumu informācija ierobežota, vēl sazināšos lai precizētu.
AirsoftIzklaide
industrijas veterāns Latvijā, noteikti vispieredzējušākie organizācijas ziņā, bet atī visdārgākie ar 30 eiro dalības maksu.
jugland
arī vieni no veterāniem. Laukums Pierīgā, un bez auto tur neaizbraukt. Garanēts svaigs gaiss un vairāki laukumu izkārtojumi kuri rotēs.
par galvu 30 eur. https://jugland.lv/airsofts/
jānopērk zeme nekurienes vidū un jādibina lecošās saules ģimene
Nu es nezinu kādu lažu manējie nolaiduši bet pa lielam esmu pārmantojis ēst gatavošanu no mātes, un tas arī viss. No tēva vsp interešu ziņā neesmu pārmantojis. Pārējo es vnk sagrābstijos pa pasauli. Sēņošanu ar visām izrietošajām ar dabu saistītajām akadēmiskajām sekām pārmantoju no vecvecākiem un kaimiņu tantēm. Uz anime adatas uzsēdināja čoms. Kur es dabūju vēlmi radīt lietas velns viņu zin
Te vēl pievienoties var? ir kkadi sign ups vai tik jāierodās?
Esmu pats kādas 2 reizes uzspelējis, bet protams otrajā reizē jau visu sapirku un tā man aizvien viss stāv un krāj putekļus, varētu biki paskraidīt
Vienīgais, ja spēle ir iekštelpās vai ir kkadi nosacījumi par ieroču jaudu?
Kkur sensensen spelēju iekštelpās kur bija tikai ar pistolēm atļauts.