Mūsu Foto stūrītis

Ja trāpīsi šitam knauķim, pasaule uzvarēs.

2 Likes

Ne no otras puses, iespējams viņš ir kukainis-ekstremālis, patīk asas izjūtas un piedzīvojumu gars…

1 Like

Priecīgas Lieldienas!

Marmors īsti neiznāca, bet @H_Hercogs metode ar sīpolu mizām marlē tik un tā deva iespaidīgus rezultātus :ok_hand:

9 Likes

Priecīgas Lieldienas :hatching_chick:

Vecmamma negribēja laikam diži krāsot, vienkārši izvārīja kādas 10 dažādas olas.
Bet nu es ar mammu kādas 7 ar šo to, ietinot vecās zeķubiksēs, izvārījām sīpolu mizās. 5 no 7 izdevās, bet 2 gan tik brūnākas palika.

8 Likes

Priecīgas un saulainas Lieldienas!

Nav tik dabiski krāsotas :grin:

8 Likes

Tikmēr manas baltās oliņas strauji krītas skaitā

8 Likes

Ieraudzīju un atcerējos, ka gribēju vnk baltu olu atstāt, bet aizmirsu beigās :sweat_smile:

Bilde ir manas muteres, bet pa tēmu:

Viņa krāso vienkārši ar sīpolu mizām, diži neaizraujas ar dekorācijām, vienmēr šādas krāsas sanāk.
Nezinu, no kurienes tā baltā ola, man domāt, ka tā nav viņas krāsota.

3 Likes
9 Likes

Vakar vakarā vēl nekā nebija

Manā kāpņu telpa (kinda)

7 Likes

Aiaiai, rāmis smagi cietis, glezna krīt ārā no rāmja…

Hercoga publiskā mākslas galerija :grin:

1 Like

Rāmis tik tiešām ir redzējis labākas dienas. Bet savā ziņā iederās kopskatā, jo visa tā māja ir tāda “interesanta”. Teiksim, akai virsū ir uzliktas sarūsējušas bērnu šupoles, mauriņā saspraustas lētas plastmasa vēja dzirnaviņas, apses(laikam) celms, kas atstāts pusmetra augstumā,un uz kura ir uzlikta ķivere. No trešā stāva jumta 24/7 deg tās augu lampas un es šaubos vai tur tiek audzēti gurķi. pluss visi ierastie landlord specials, kā sienas kas ir nokrāsotas no tām neizelkot naglas un skrūves, apmetums kas atgādina mēnes virsmu un mans favorīts - koka paneļi kas vienkārši tika uzbliezti uz vecās sienas. ar viņas neskaitāmajām krāsas un špakteļa kārtām

1 Like

Izklausās, ka landlordam pavisam nopietni kaut kas nav kārtībā ar galvu.

Kā reiz sabildēju šodien. Okei tas nebija celms, bet gan otrādi apgriezts zars, bet ideja tāda pati

6 Likes

Tie tak naturāli ~vides objekti~, cerams landlordam par to iedeva vismaz 10K.

1 Like

Mjāāāā, nu tās šūpoles vnk “ģeniāli” novietotas…

2 Likes

7 Likes

Baltie ziedi kokos un krūmos

9 Likes

Ahā! Tu arī pamanījies iebraukt ķiršos. Tā viņi šovakar smaržoja…

Un mājupceļā bija ļoti interesantas debesis ar milzīgu apvāršņa sauli uz rozā lietu

10 Likes