Mūsu Foto stūrītis

Rīgā tas sniegs gan tāds nenoturīgs, bet arī grasījos novākt ziemas jakas - slinkums zināja, ka no tiem vēl nevajag šķirties :D

2 Likes

Ķipa negaidi spēlē par vilcieniņiem tik interesantas, divdomīgas atklāsmes.

2 Likes

Ko gan man YT Shorts izmeta :joy::grin: me tandēmā ar @Mayo_Musketeer

3 Likes
9 Likes

Waah, pirmo reizi man kas tāds :smiling_face:

6 Likes

Galvenais kaķu barības zaglis ceļā uz nozieguma vietu

11 Likes

tas arī izskatās gandrīz melns kā ninzja.

3 Likes

Šie jau regulāri man kuro gadu nāk. Viņi zina laikuskad ir ēdiens. Un pie tam daži no viņiem tur ir gurmāni un ja nav tā, ko mīl, sāk pukstēt xD
Bijuši i kautiņi tai skaitā, ja nevar sadalīt

8 Likes

Dažreiz viņi tā aizraujas ar rīšanu, ka var mierīgi šim glaudīt seju un viņš pat nedomā rullēties kamolā.

4 Likes

Ir ir, un vēl neapmierināti, ja viņi nevar aizsniegt ēdienu XD jautri skatīties, ka šie mēģina reizēm ielīst dziļākā bļodiņā to apgāžot
Šogad ir 1-2 jauniņie, kuri vēl pukst, ja viņus aiztiek. Tie,kas jau pieraduši nu galīgi nē. Varbūt mazlietiņ sarullējas, bet nu galīgi nebaidās. Vēl kaķus dzenā prom :unamused: :laughing:

6 Likes

Stāvoklis ar sakurām - verī gud

11 Likes

Reload Get Ready GIF by Xbox

2 Likes

Nēēēēē :sob:

6 Likes

Vismaz izskatās tev nav apsildāmais logs, pluss šis izskatās vēl aizpildāms. Un to: jo ātrāk jo labāk.

Jā tas gan, ar apsildāmo logu šitajos akmeņos būtu galīgā pakaļā. Būtu vismaz iemetis turpbraucot nevis atpakaļ, būtu uzreiz aizpildījusi un miers, a tagad vietējās bodēs tās līmes nav un 4 brīvdienas priekšā. :pensive:

2 Likes

Ar panorāmas ratu fonā

Tik romantiski ka jūtos kā seriālā

8 Likes

Hercoga bildes ar sakurām nepārtrumpēšu, diez vai vispār jebkurš šajā forumā to spēj, bet vismaz šodien pabiju panorāmas ratā. Šodien bija atklāšanas diena. Biļetes cena 17€ vienam pieaugušajam.

Diemžēl nokavēju saulrietu par burtiski tikai dažām minūtēm…
Biju kopā ar savu vecāko māsīcu, un viņa teica, ka esot pabijusi vairākos lielos panorāmas ratos, tai skaitā pēdējais esot bijis Budapeštā, un šis esot bijis krietni feināks nekā jebkurš cits, jo visi pārējie esot griezušies krietni ātrāk un kratījušies, kā arī, protams, bijuši apskādētāki/netīrāki. Šis bija ĻOTI stabils, pa lielam pat nevarēja just, ka tas kustās, tikai vienā vienīgā brīdī apstājās uz dažām sekundēm - laikam kāds lejā “bremzēja”.

Vienīgā mana bilde ar kabīnes interjeru:

Tajā var ietilpt līdz 8 cilvēkiem, mēs bijām divi kopā ar vēl divām citām sievietēm, bija ērti.

10 Likes