Nav. Tāpēc blakus nopirku papriku ko bērt iekšā.
Nu esi atpakaļ Latvijā, ja? Tad jau rīt var nākt uz miniatūru krāsošanu
Kā tad, es gribu biki atpūsties no cilvēkiem un pasaules. Pluss man otrajā aprīlī Daugavgrīva nodarbība ar studentiem kurai es…Vēl neesmu sagatavojies.
Tas tik tālu vēl , esi kārtīgs studens un visu izdari pēdējā naktī un vnk pastāsti par labākajiem barčikiek un vietām
Bildes par visu braucienu vnk prīmā, 10/10!
Paldies!
Papildināju kolekciju ar 2 jaunumiem. Šreks lielākais ķēriens, bet interesanti, ka savulaik dvd bija daudzas interesantas lietas klāt, nezinu kā tagad, sen neesmu galīgi jaunos pircis.
Nesen tieši noskatījos I Robot, bet šeit pie Master And Commander first look,
Iespējams, kad nebūs slinkums, savam datoram pieslēgšu no jauna diskdzini un paskatīšos, Šreku tai skaitā
Sanāk uz pirmā diska ir pati filma - Šreks un tad otrais disks ir tīri bonusa materiāliem?
Tā es saprotu, ka tas tā ir. Te varētu būt tā, ka pat ir kaut kāds atsevišķs mini stāsts iekļauts…
Labi, ka tā. Lūk, laikos, kad viena spēle bija sadalīta pa kādiem 4 CD diskiem es gan negribu atgriezties. :D Bonusa materiāls vēl ok
Man senāk bija Ice Age 1 un 2 dvd’s.
Bonuss sadaļā bija uz dvd playera, ar dvd pleyera pulti spēlējama viena otra spēlīte.
Tiku pie onkuļa putnu binokļa ar kameru, bet izrādās kad pievelk kvalitāte ir apmēram kā nokia telefonam no 2007 gada
tā pat izskatās visai labi, noteikti arī ērtāk kā štellēt klāt gaisenes optiku pie dēļa lai telefonu varētu piestutēt.
Man liekas ja noķer pareizo pievilkšanas attiecību var dabūt diezgan ok bildi, bet uz tā mikroskopiskā displeja nevar īsti pateikt no kura brīža sāk palikt graudains.
Vismaz kā binoklis ir labs, tik žēl ka kamera īsti neķer līdzi.
Viens jautājums - vai gulbis atbildēja uz visiem jautājumiem pareizi?
Pilnīgi izpeldēties gribas ;)