Mūsu Foto stūrītis

Viens jautājums - kas ar kebabu - cenas un garša? XD

3 Likes

A kebabu vēl neesmu psprovējis. Paspēs

2 Likes

Vērmanes dārzā mīlīgas putnu barotavas ;3

6 Likes

Šiem cik saprotu ir versijas vēl ar bmx, bet damn, man joprojām ir fingerboard kuru kādreiz atradu neatminos kur… bet negaidīti ieraudzīt ko tādu…
Vienreiz bija skolā ar atradis, bet to aizņēmās… joprojām nav atdots :joy:

4 Likes

Vakardiena+šodiena. Ļoti atvainojos par spamu

10 Likes

Kur t rex ar otro dinozauru, nu labs leņķis, sākumā nesapratu, ko tas.iztiepts :grin::joy::joy:

Bet šitādu spamu var atļaut :grin:

1 Like

WTF are you talking about? we need moar!

pulp fiction coffee GIF by The Good Films

6 Likes

Man llikas. Ka Barborai un Wolt ir viens un tā pati kreatīvā persona, kura doma, ka saplēstu maisu iespējamība tagad noteikti liks viņus izvēlēties…

Ja nemaldos Rimi bija, kas līdzīgs…
Bet tā vien liekas, ka ir tik daudz piegādātāju, bet neviens nesaprot kā no jauna cilvēkus piesaistīt, un cenu ziņā vai piedāvājumā nerodas sajūta, ka būtu diži liela atšķirība, sava odziņa.

2 Likes

Bilde, kurā tiktu atainota kāpšana uz piekto stāvu ar pieciem maisiem mani krietni vairāk iedvesmotu. :joy:

Pa manam, ir divi lielie spēlmaņi barbora.lv un rimi.lv. Pērējie spēlmaņi mēģina izknābāt tirgus gabalu no šiem te diviem. Wolts un Bolts ikdienas lietošanā ir ne pārāk, izvēle šaura un maksa lielāka. Es tos lietoju tikai, ja guļu mājās slims un man kaut ko vajag tagad un uzreiz. Tagad gan Barborai un Rimi arī piedāvājumā ir ātrās piegādes.

Tik pat liela odziņa kā fiziskajos veikalos. Produkti un atlaides mazliet atšķiras. No interesantā, Rimi ir piegādes aboniments, kas ir jūtami lētāks par Wolt+.

2 Likes

Ja tā domāt, tad tajā pašā Ziemassvētku ietvaros, to pat varētu labi apspēlēt :smiley:
Jo piekrītu, kāpšana biedē vairāk nekā potenciāls maisa plīsums, kurš tomēr ļoti reti sanāk XD
Bet, atminos, ka Barborai bija par to kāpsānu, ka uz trepēm viss plīst, bet nebija teikts , kurš stāvs…

8 Likes

Liekas es vispār neesmu saplēsis nevienu maisiņu. Ja nu vienīgi, tagad ar papīra maisiņiem tā ir kļuvusi par izplatītu problēmu. :D

Man liekas, ka man visā savā mūžā ir sanācis saplēst labi ja kādus pāris maisiņus, bet arī tad tie bija rokturi.
Papīra maisiņus esmu izmantojis maz, bet loģiski ne lietū, pārbāzis arī neesmu, un neko ar asiem stūriem pret malām arī nelieku nekad, tāpēc neredzu, kā to var dabūt gatavu, ja vien nedara stulbības.

1 Like

Man reizi topā auduma maisiņam noplīsa rokturis un mana mantība aizlidoja pa pusveikalu :pensive:

4 Likes

Priekš tā kā man bij besis un pa lielam 0 plānu es redzēju dikti daudz šodien. Also tiem graustu bāriem ir tāda arcane pagrīdes pieskaņa es nevaru. Likās ka aiz kura tur stūra Džinks izleks ārā

8 Likes

Pēdējā foto kaudze - alas, drupas, un svētā galerta kalna takas. Tagad, saķēris iesnas, esmu lidmašīnā,

Sasodīti gandrīz boarding nokavēju dēļ tūļīgas viesmīles. Jau apsveru atstāt naudu uz galda un vnk skriet ptom

7 Likes

Aklimatizācijas sekas vai pēc karsto ūdeņu mērcēšanās ?

Viņa vrb gribēja, lai paliec ilgāk :blush:

2 Likes

Aaa un reku pirkumi/atradumi

Čiekuri, vien no magnētiem un figūriņa paliek man, pārējais uz laukiem

Karstie ūdeņi most likely

6 Likes

Cerams ka paprikas podiņš pilns :sweat_smile:

Kas zin kāda tur Paprika ir iegšā :grin:

1 Like