I mean… gotta go fast.
Gotta catch some rings.
Kas tas par ģērboni?
Kaut kādiem Baronu kapiem?
Bibliotēkas pilsētas pļava
Negaidīts dienas nobeigums uztaisīju vakariņas, uz pannas vēl palika brokastīm. Skatos filmu, pēkšņi dzirdu, ka kkur stikls sašķīst. Eju meklēt, kāds pie velna man te mājās stikls var šķīst… whaat the hell… r.i.p. manām brokastiņām
Kāds ir mērķis tai siena gubai? Lielveikali paplašina mērķauditoriju uz zemniekiem?
Lai bērnam prieki, un zin kas ir siens.
Man liekas pat laukos ir jau kāda 2. paaudze bērnu kas siena gubu dabā nav redzējuši
Es atceros kā bērnībā līdām zem siena gubām un tad dabūjām ar grābegli pa muguru :D
Bet reāli vairs nav redzētas tās gubas :D
Nu tagad jau tikai rulonus taisa
Man liekas es pēdējo ne-dekoratīvo gubu redzēju pirms kādiem gadiem 20
Ir jau vēl ķīpas šur tur arī.
Ja atminos tā ir Madara Cosmetic akcija, lai pilsētnieki var izjust lauku smaržu, izvārtīties sienā
Viņi tā ar aicina, ko skaties pilsētniek, ķer lauku smaržu, izvārties sienā, lai smarža iepinas matos
Bet man uzreiz bērnības atmiņas, ka caurām dienām sienā vārtījis un spēlējos ar dzelzs konstruktoriem
Krietni ātrāk un uzglabāšana iespēhams labāka.
Siena gubas bija labas viss kam
Atceros, ka man vienreiz siena gubā bija izkaltis dadzis. Bez maikas uzgāzos virsū tai čupai - nebija labi Nav pat patīkams, kad ir izžuvis. Ceru, ka neko tur nešķiroja - atstāja dadžus, cietos stiebriņus, kur ribās durstās - tā, lai izjūt pa īstam