Mūsu Foto stūrītis

8 Likes

Brālēns sēž pie mana datora un putni nevar iebraukt kāpēc es tur neesmu :joy:

11 Likes

Atnāca modele, nācās noķert the pink magic :smiling_face_with_three_hearts:

9 Likes

:hushed: Dvīnes!

7 Likes

Manai ir very judgemental skatiens vnm :joy:
Tava atgādina man nesen aizgājušo Lasenīti, tai gan cute lil lady skatiens bij :grin:

8 Likes

Mana bez mātes augusi, jo uzradās kūtī kā ~3 nedēļas vecs kaķēns novembra vidū (man liekas strādnieks viņu atnesa), tāpēc palika tādā pus-kaķēna stāvoklī ar visu smalko, mīlīgo purniņu. Tikai pēc ķepām var pateikt ka viņai bija jābūt daudz lielākai.

3 Likes

Abām arī lidzīgi stāsti. Margrietu (pirmā bilde) kaimiņš, kad vācās iekšā atrada savā šķūnī. Kādas 3,5 nedēļas bija vrb, māsīca pēc ķepām spriežot baigi apgalvoja, ka būs mahtena meiča, a nekā, smalka dāma.
Un Lasenīte/Ieviņa nu arī tāda miniatūriņa. Bet gudra kā neviens cits, nevarēju noķert un sterilizēt, 5 bērniņi paspēja tapt :sweat_smile: ar tiem sadraudzējoties, beidzot arī man sāka uzticēties, tā tik beidzot “pa draudzīgam” dabūju būrī :grin:

2 Likes

Ķīmiju izturīgas caurules my ass.
(Papilduzdevums. Atrodiet caurumu)

4 Likes

Marketing words, i only trust numbers.

Nav šitais?

1 Like

@Shitbird yepp. Un to dzird pa visu cehu kad galvenā līnija šņāc. Manuprāt varēja gaidīt rītu, bet lieka virsstunda nav tik slikta.
@Piebringer runājot par cipariem, paskaties uz diametra izmaiņu, faktiski jāmaina viss posms jo nevar parastu savienojumu uzmaukt.

1 Like

Draudziņš Barons baigi pukojās sākumā, iedevu našķīti, ta jau priecīgs bija :smile:

12 Likes

9 Likes

Lauku miers

6 Likes

Daudz dzirdēts Andrejs Upīts lec kā krupīts, bet 1x dzirdēju:

Ķegums ražo elektrību,
Divas sirdis - mīlestību. :grin:🩵

Te nu Ķegums pie hesa.

8 Likes
9 Likes

Tā bilde ar koku labi izskatās un vabole uz lapas ar. Var pat kā ekrān bildi likt :grin:

2 Likes

izskatās, ka šodien daudzi pie dabas pupa :clap:

daba bija pie mana pupa. es ar odiem 62-14 rezulotējos. Un resnajam dunduram neizdevās manu seju ieņemt.

5 Likes

GOTTA GO FAST

7 Likes