Manai ir very judgemental skatiens vnm
Tava atgādina man nesen aizgājušo Lasenīti, tai gan cute lil lady skatiens bij
Mana bez mātes augusi, jo uzradās kūtī kā ~3 nedēļas vecs kaķēns novembra vidū (man liekas strādnieks viņu atnesa), tāpēc palika tādā pus-kaķēna stāvoklī ar visu smalko, mīlīgo purniņu. Tikai pēc ķepām var pateikt ka viņai bija jābūt daudz lielākai.
Abām arī lidzīgi stāsti. Margrietu (pirmā bilde) kaimiņš, kad vācās iekšā atrada savā šķūnī. Kādas 3,5 nedēļas bija vrb, māsīca pēc ķepām spriežot baigi apgalvoja, ka būs mahtena meiča, a nekā, smalka dāma.
Un Lasenīte/Ieviņa nu arī tāda miniatūriņa. Bet gudra kā neviens cits, nevarēju noķert un sterilizēt, 5 bērniņi paspēja tapt ar tiem sadraudzējoties, beidzot arī man sāka uzticēties, tā tik beidzot “pa draudzīgam” dabūju būrī
Marketing words, i only trust numbers.
@Shitbird yepp. Un to dzird pa visu cehu kad galvenā līnija šņāc. Manuprāt varēja gaidīt rītu, bet lieka virsstunda nav tik slikta.
@Piebringer runājot par cipariem, paskaties uz diametra izmaiņu, faktiski jāmaina viss posms jo nevar parastu savienojumu uzmaukt.
Daudz dzirdēts Andrejs Upīts lec kā krupīts, bet 1x dzirdēju:
Ķegums ražo elektrību,
Divas sirdis - mīlestību. 🩵
Te nu Ķegums pie hesa.
Tā bilde ar koku labi izskatās un vabole uz lapas ar. Var pat kā ekrān bildi likt
izskatās, ka šodien daudzi pie dabas pupa
daba bija pie mana pupa. es ar odiem 62-14 rezulotējos. Un resnajam dunduram neizdevās manu seju ieņemt.