Anime Foruma saiets IKEA…because
Any other ideas?
(im totaly drunk while making this post…paldies @xHorrorGirlx @H_Hercogs )
Anime Foruma saiets IKEA…because
Any other ideas?
(im totaly drunk while making this post…paldies @xHorrorGirlx @H_Hercogs )
We are also drunk btw
Less goooo
Wait…ja hachi kkad pārvācas, varam tak taisīt viņai mājokļa jautājumu. Forums sadalās divās komandās un ar noteiktu budžetu skrien pa ikea meklēt labāko interjera elementu
(Still very much drunk)
Pat nez, vai pēc tik piebildēm, jūs tiešām esat pielējušies… ;D
Priekš dzēruša cilvēka aizdomīgi pareizi uzrakstīts teksts, nevienas drukas kļūdas…
Par viņu es nešaubītos ņemot vērā ka viens pats gandrīz piebeidza Jēgera pudeli :D
Tur puse vēl bija…tu jau ar savas 4 kokčiku pudeles izrāvu
Nu vairāk kā Agnese tu toč izdzēri xD plus manējiem jau nebija tik daudz grādu,lai es piedzertos :D
Agnese bij jau sākusi dzert pirms es atnācu
Un vsp uz manu masu tas baigo efektu neatstāja, jo šorīt takā gurķītis
lmao, man jau bail paliek ;D
par mītiņu idejām, sen nav būts boulingā, escape roomā, tad vēl varētu uz kādiem Ziemassvētku tirdziņiem ar glück-wine noslēgumā, tad moš pa Ogri var pablandīties, tur kad uzsnieg sniegs - ļoti smuki un super christmasy, var arī kādu movie-night uztaisīt
@H_Hercogs nu re ku būs vēl viens kompjons uz Ziemassvētku tirdziņiem…a tu teici,ka nav neviena kas gribētu aiziet …tik vajag prasīt :D
@jurchiks neesi dzirdējis, ma Stīvens Kings uzrakstīja “Shining” tādā hlamā, ka pats neatcerās kā viņu rakstīja?
O, boulings ir laba lieta. Escape room atkarīgs kādu.
Neesmu gan, mani nekad nav interesējuši rakstnieki, tikai viņu darbi.
nu re, sen nav būts, varētu kaut ko tādu sadomāt es gan esmu boulinga experts un diez vai kāds mani vinnēs, bet nu otrā un trešā vieta vēl paliek, ko pārējiem sadalīt ;DD
Met ar iegriezienu, no sāna?
Vispār…uz boulingu varētu. Nekad neesmu bijis, bet varētu būt jautru
es metu ar aizvērtām acīm ;D
correction: pirmā vieta no beigām