Galīgi nav miesasbūve priekš tā XD
Kāju muskuļi imo tur baigi nepalīdz
Galīgi nav miesasbūve priekš tā XD
Kāju muskuļi imo tur baigi nepalīdz
Īstenībā tie arī ir ļoti svarīgi
Likās ka tur upper body strength pa lielam nepieciešams…
Šā vai tā man ir darbs XD
Nā, ja nav jākarājas aiz rokām, tad kājas baigi vajag. Kāju muskuļi ir vairākas reizes stiprāki par roku muskuļiem (loģiski).
That’s also the reason why I can’t really do it, man tie stulbie muskuļi pie lielākas slodzes tupa sastingst un vsjo.
Es jau ļoti labprāt, ik pa laikam youtubē skatos kkādus video par to tēmu, bet kamēr neatrisināšu muskuļu problēmas, tikmēr īsti nespīd.
That, +
Tavā gadījumā gan primārais jautājums ir grip stength - ja tu nevari pakarāties aiz rokām kaut minūti, nu tad būs grūti IMO.
Es saprotu ka kājas baigi noder lai kāptu, piem rāpjoties kokos man tas ir galvenais dzinulis, rokas tik pietur lai nenokristu. Bet boulderingā cik esmu redzējis ir bikucīt citādāk
Nu es nedomāju, ka tevi tur kāds dzītu uz grūtajiem maršrutiem. Vieglie maršruti ir basically vertikāli, same thing. Galvenais, lai ir pietiekams krampis, lai neatliektos no sienas par tālu. Man ar to problēmu nav, man ir problēma tieši tikt augšā, jo kājas.
ja tu kādu citu reizi meklē kompāniju, I’m game :D
Ja nav negatīvās sienas, tad jau rokas tik daudz nenoslogo. Sākumā tikai pareizo tehniku apgūst un arī iesācējiem ir riktīgi jautri
saliektām vai izstieptām? Karāties pā pelavu maiss itkā varu, bet pievilkties gan nē XD
Nav runa par vertikālumu, runa ir pa to, ka tai “klints sienai” tu nevari apķerties kā kokam un kinda ieķīlēt sevi.
Neapšaubu, tikai jautājums vai man būtu jautri. Nē, nu man nav iebildumu uzjautrināt pārējos ar to, ka es mokos, bet vai es par to maksātu naudu, hz
Abi, bet vairāk saliektām IMO. Izstieptām rokām gandrīz jebkurš var pieturēties, kamēr ir kāju atbalsts.
Gotta try it at least once.
Uz kuru bolderingu ej? Esmu bijis tikai uz ru baseina un tur mazliet bēdīgi, tādā ziņā ka tikai viena diezgan maza siena
Es eju uz Element Minhenē Rīgā paziņa ieteica Virsotni
Nu minhenē piebiedroties būtu dikti sarežģīti
Es biju Rīgā
Was wondering vai kāds vēl ir gatavs pavazāties 7.septembrī pa Rīgu tajā Baltajā naktī
Man nebūtu iebildumu
Es domāju moš aizbraukt bet tad iešu savu kkādu maršutu, jo man jāpaspēj vēl uz vilcienu atpakaļ
Saliku grafiku septembrim. Sanāca nope-tembris, nekur šomēnes netieku.
See y’all on November I hope.
No-ktobris izklausās ka tev arī pie reizes iznāca.
Atkarībā no tā kā darba dežūras izkritīs, cerība gaiša kā rudens rīts.
yee, a kur ir doma doties?