Latgalē pie tā ezera gan tur riktīgi plunčājies
Ne jau vairos no tā kā kaķis. :D Ja es attopos pie ūdens un tas nav nāvējoši dziļš, viss ir bumbās.
Hey, hey, hey!
- Un 7. Aprīlī no 12.00 līdz 15.00, te pat Rīgas zoodārzā notiks putnu dienas, kuru ietvaros būs iespēja pašiem sanaglot savu putnu būrīti - materiāli, rīki un instrukcijas tiks jums dotas. Šogad būs materiāli gan zīlīšu gan strazdu būrīšiem. Būrīšus varēs droši nest līdzi uz mājām! Jau otro gadu būšu šajā pastaigumā kā brīvprātīgais tāpēc priecāšos ja kāds atnāks
Ooooh, būs tikai būrīšu taisīšana vai arī kādas citas aktivitātes arī?
No aktivātēm tikai tas( tā jau tas ir loģistikas murgs). Tehniski ir arī tematiskais maršruts uztaisīts Rīgas Zoodārzs on Instagram: "🪺 Jau no rītdienas, 29. marta līdz pat 30. aprīlim Rīga ZOO aicina piedalīties “Putnu ceļā”. Kasēs bez maksas saņem zoodārza karti ar uzdevumiem, seko putnu ceļam un uzzini, cik daudzveidīgas ir putnu olas! Kura no tām ir raiba, bet kura – lielāka par dūri? Vai to krāsai ir nozīme? Un kā rūpes par cālēniem tiek sadalītas pēc to izšķilšanās? 🕊️ To visu un vēl vairāk uzzini, dodoties “Putnu ceļā”. Ej uz kartē atzīmētajiem punktiem, uzdevumā savieno putnu ar tam piederošo olu, pieraksti katram ciparam atbilstošo burtu un uzzini, kurš no Latvijā mītošajiem putniem dēj vismazākās olas. 🪶 Paņem līdzi savu pildspalvu, sabužini spalvas un dodamies! 💚 Putnu mēnesi Rīga ZOO atbalsta @lidllatvija 👉 Vairāk uzzini rigazoo.lv sadaļā “Jaunumi” #RīgasZoodārzs #RīgaZOO #RigaZOO #Pasākums #Flamingo #SārtaisFlamings #PhoenicopterusRoseus Foto: Ēriks Tempelfelds"
bet nu tas tā
Okei, es nedomāju ka tas links būs tiiik garš
Izklausās interesanti.
Bet tas viss pasākums bezmaksas?
Pasākums jā, bet zoo biļete tāpat jāpērk
Just a reminder bout this. Zinu rīt sūdīhs laiks, bet sestdien tīri sajatīgs būs
Rīt ir sestdiena
Ehhh…par svētdienu domāju
btw, šonedēl sestdien būs Siguldas pilsētas svētki, kur caur zoo un bišudraugu biedrību atkal būs iespēja vientuļo bišu viesnīcas taisīt - šoreiz nepērkot nekādu ieejas biļeti. Arī es tur būšu, šoreiz cenšoties urbt kokā nevis sev pirkstā
Kur: pie siguldas jaunrades centra
cikos: no 12.00 līdz 17.00
Tu kārtīgi pacenties :D
Varbūt kāds plāno uz šo doties?
https://www.instagram.com/p/C9SGpzioHbo/?igsh=aDQ2cHAyb2VucHps
https://www.ldf.lv/lv/article/latvijas-dabas-fonds-aicina-uz-otro-plavas-festivalu
Btw, arkādijas dārzā ir pļavas festivāls 3 augustā
Pats iespējams nebūšu jo ģimenes lietas ap to laiku būs( n like this shit is my job), bet varbūt kādu citu interesē
Izklausās neslikti, bet tai laikā būṣ̌u Saulkrastos
Tuvojās Rīgas pilsētas svētki. Kāds jau plāno kādu no pasākumiem apmeklēt?
Domāju 7. un 28. augustā uz Dzegužkalnu un 10.augustā myb vakarpusē uz Labā krasta svētkiem
Nu, un 16.-17. pa centr/Vecrīgu, kur acis rādīs vai tauta vilks
Kāds negrib rīt ar mani aiziet uz boulderingu? Virsotnē pa 15€, varu paskaidrot basic kāpšanu, ja kas
Būtu interesanti, bet šoreiz nesanāks…
Interese sava ir šajā tēmā…