Polaris ir riktīgi jaudīga grāmatnīca. Tur ir tik daudz visa kā. Pat tehniskā literatūra un Warhammer noveles. Tik žēl ka viss krieviski. Dīvaini ka nav nevienas līdzīga izmēra alternatīvu grāmatnīcu angliski. Latviskās grāmatnīcas nekam neder jo ir pārpilnas ar visādiem vispārīgiem romāniem.
Also ko es esmu ievērojis polaris var teikt ir pārbāzta ar grāmatām, ļoti blīvi viņas izkārtotas. Zvaignzē tie plaukti tādi izkliedētāki un jānis roze pa lielam ir 40% merchandise veikals
Bet tas laikam tāpēc ka latviskām fiziskām grāmatām noets ir mājsaimnieces un pensionāri kad der simto reizi lasīt faktiski to pašu romānu
Ir arī vēl viena krievu grāmatu veikalu ķēde te - mnogoknig. Arī blīvi pārpildītas ar grāmatām. Tikmēr latviešu grāmatnīcās izkārtojums tik pat blīvs kā precēm Euronics veikalos.
Viņi ir riktīgi labi, ar kolēği augustā Dominā uz 50% atlaidēm Polaris bijām, daudz iepirkām grāmatas :D
Tiesa, bet savā vietējā nevaru atrast grāmatas latviski. Tikai krieviski un angliski.
Papildus dīvainība ko esmu manījis dara vairāki grāmatu tirgotāji - tur pieejamu tikai nelielu (bieži vien tikai vienu) grāmatu sēriju pirmo daļu. Bieži vien kad rodas vēlme uzsākt jaunu sēriju tad tā ir pieejama tikai no otrās vai trešās daļas. Domāju ka būtu labāk grāmatnīcām pirmās daļas iepirkt stipri vairāk nekā nākamās.
Liekas tie to jau tā pat dara, bet tā pat nepietiek. :D
Nesen biju pirmo reizi Globuss - nebija ne vainas.