Ko?
Absolūts ne-geimeris, kā es, ir uztaisījis topiku par videospēli??
Vai pasaule iet uz galu??
Varbūt - bet ne par to pašlaik ir stāsts
Izmantot jau eksistējoša intelektuālā īpašuma tēlus videospēlēs nav nekāds retums. Cik ir videospēlēļu par zvaigžņu kariem, betmenu, zirnekļcilvēku, transformeriem utt - bet šis gadījums ir citādāks. Vistuvākais salīdzīnājums būtu Injustice vai Marvel vs capcom. Bet ari tad, pirmā tika baigi atšķaidīta kad tur sāka parādīties visādi zili zaļi sudraboti brīnumi, un otrais bija crossover pēc definīcijas. Marvel rivals ir interesants ar to, ka tas ir tīri Marvel, bet vienlaikus tēlu diziani nav piesaistīti nevienam konkrētam komiksam vai filmai, bet ir dažādu versiju krustojums. Gluži kā šo tēlu destilāts, šo tēlu esence
Character roster
Jau pašlaik spēlē ir plašs tēlu klāsts, kurā liela daļa ir labi pazīstami MCU grandi jaunā izskatā, piemēram:
maķenīt futūristisks kapteinis Amerika
visu iemīlotais draudzīgais apkaimes sargs
pērkontētu…Es gribēju teikt Tors
WE ARE VENOM
Bet ir arī pāris jaunas sejas, kā…
spiderverse lecošā zvaigzne Penija ar savu zirnekļ-mechu
Marvel Akvamena versija Namors
Magik, kuras X-gēna mutācija dod viņai maģiskas spējas
Vāvermeitene. Cannonically viens no stiprākajiem marvel tēliem, kuras vāveru armija ir n-tos kosmiskos draudus pievarējusi
Un kā gan var aizmirst šito piemīlīgo evolucionāro absurdumu. Viņu sauc Džefs un esmu gatavs mirt par viņa smaidu
Gameplay
Par šo komentēt diži nevarēšu, jo neesmu nedz spēlējis šo, nedz overwatch, nedz tamlīdzīgas spēles. Bet balstoties uz atsaucēm internetā ir laba manta. Pagaidām ir astoņas spēlējamas kartes, no kurām 2 ir balstītas uz Asgārdu, 2 uz Vakandu, 2 uz 2099 gada Tokiju, viena uz Hidras bāzi, un viena uz Venoma planētu
Labākajās tradīcijās ir iznācis arī visai feins mūzikas klips, kurā redzami visi tēli
Pati spēle ir piejama Steam