Mans ceļš uz anime

Hm, pilnīgi viss tik traki Latvijā… Nē nu, mēs, protams, šeit cenšamies kļūt par spicāko vietējo nūģu komūnu. :grin:

Ja godīgi es nezinu kas notika ar mūsējām vietējām komūnām, tās kaut kā netika līdzi laikiem. Es gan pats nemaz nepieredzēju zelta laikus.

Tu to dari caur kaut kādu prototipēšanas plati vai kā?

Es izmantoju LimeSDR mini:

Maziņš SoftwareDefinedRadio(SDR) ar frekvenci līdz 3.5GHz. Spraužas iekšā USB3.0 portā un pie otras puses SMA konektoriem var pieskrūvēt vienu uztveršanas un vienu raidīšanas antenu. Programmēt var caur GNUradio datorā.

Kosmosa stacijai izmantoju Uniden radio skeneri:

Lētāks nekā SDR, nav jāzin programmēšana un eiropā var klausīties lidmašīnas, kosmosa stacijas, mācību motociklus un vēl citas lietas. Amerikā man ar šo arī sanāca paklausīties policiju un ugunsdzēsējus.

4 Likes

Nice. Cik tāds izmaksā, ja saki, ka dārgāks par radio skeneri?

Kā tad tevi dzīve aiznesa līdz pat Amērikai?

Deam…kas par pazemes ūdeņiem :D
Tas izklausas pēc kāda bad ass backstory :flushed:

Tas like…vispār ir legāli?

Ja viņi nezin, tad jā :smiley:

3 Likes

Tas būtu visai sūdīgi, ja tas ir nelegāli uztvert apkārt brīvi lidojošus viļņus.

2 Likes

Nuu…ir runa par Ameriku

Tad kad es pirku, manliekas, bija 300-400€, bet tagad var nopirkt citus modeļus kas lētāki(Pluto SDR).

Apciemoju radiniekus.

Jā. Amerikā tas ir diezgan foršs hobijs. Nāk prātā divas foršas filmas kur tos izmanto -
Drive sākums(youtube) un Nightcrawler.

3 Likes

Well, Itālija tā nedomā :smile:

Es pat Pluto SDR atļautos, tikai, ja būtu baigi iededzies. Prikola pēc roka neceļas. Pat nez, esmu pa skopu vai arī pa taupīgu. :D