Varbūt kādam ir interese iegādāties mangas?
Saistībā ar pārvākšanos gribētu kaut ko no saviem krājumiem pārdot.. Piemēram, Attack on Titan ir pilna kolekcija no 1-34, Jujutsu Kaisen no 0-18, Boruto 1-15. Visas ir tikai vienreiz pārlapotas.
Varbūt kādam ir interese iegādāties mangas?
Saistībā ar pārvākšanos gribētu kaut ko no saviem krājumiem pārdot.. Piemēram, Attack on Titan ir pilna kolekcija no 1-34, Jujutsu Kaisen no 0-18, Boruto 1-15. Visas ir tikai vienreiz pārlapotas.
Angļu tulkojumā?
Pēc idejas man te trūkst Attack on Titan 9-34 sējumi. Jujutsu Kaisen 7-18 + 0 sējums. Atkarībā no tā cik daudz par tiem gribi, esmu gatavs ņemt. Pilnu kolekciju ar varu paņemt, bet tad atkal atkarīgs pa cik, jo daļu to sējumu man nevajag.
Njā, es pat nezinu, cik prasīt, jo pasākums izmaksāja daudz. Tās ir lieliskā kvalitātē un jā, tās ir angļu valodā, jaunas skaisti stāvējušas man plauktos. Ir arī Attack on Titan No regrets lielā grāmata. Attack on Titan savācu un izlasīju 1x visu, bet JJk tikai pārlapoju, jo lasīju elektroniski, un pusceļā apstājos ar mangām. Sāku šo hobiju tikai 2021, kad bija pieejamākas no ārzemēm. Tagad skatos, ka daudzu ko nemaz nevar dabūt. :o Sakrāju arī visu Naruto, kas bija pats sarežģītākais un dažas savas iecienītākās Shoujo mangas, kuras prasīja lielu ieguldījumu, ko pat sūtīja draudzene no ASV. No tām gan nešķiršos. Un nav tā, ka viegli palaist vaļā, tādus dārgumus un ieguldīto darbu, bet pārvācos un iebūvētie plaukti nenāk līdzi + hipotēka, un bērniņš, viss reizē, tāpēc izlēmu kaut ko pārdot ![]()
Cik būtu ar mieru maksāt? Es savilku skaitļus un pati norāvu panikas lēkmīti, jo AOT visa kolekcija izmaksāja 317eur un JJK visi 195eur🥹
Tā pa fikso skatoties jauns Jujutsu Kaisen sējums šobrīd amazon.de maksā ap 10 EUR. Pirmie lētāk, pēdējie dārgāk.
Attack on Titan sējumiem cenas mazāk atšķiras un tie lētāki, es nevienu virs 8 EUR pat neredzu. Lai iet rupji rēķinot vidēji 7.70 EUR. Pirmie atkal ir lētāki un pēdējie mazliet dārgāki.
Tātad šobrīd izskatās, ka jauna kolekcija Attack on Titan maksātu 262 EUR un Jujutsu Kaisen 190 EUR. Pērkot lietotas mantas es parasti mērķēju uz trešdaļu lētāku cenu nekā veikalā jeb 33%, parasti ar tādu atlaidi paliek vērts noriskēt ar lietoto tirgu. Tie būtu 127 EUR par Attack on Titan 9-34 sējumiem un 86 EUR par Jujutsu Kaisen 7-18 + 0 sējumiem. Pa tādu cenu varu tagad uzreiz, šonedēļ savākt sējumus.
Ja tu vēlies pārdot tikai un vienīgi visus sējumus vienā gabalā, varu apsmadzeņot arī cenu tam, bet tā gan jau būs mazāka par katru sējumu, jo es nezinu ko iesākšu ar liekajiem sējumiem. Varētu kādam uzdāvināt, taču visi kam es to varētu dāvināt ar augstu iespēju izlasīs šo tēmu. ![]()
Un cik par visām vēlētos dot? Burtiski spīd un laistās kā tikko no iepakojuma. Varbūt ir kādam pie reizes, kam Ziemassvētkos uzdavināt, jo maniem tuvākajiem draugiem, kuriem interesē šie stāsti, arī ir šie visi sējumi ![]()
157 EUR par Attack on Titan un 114 EUR par Jujutsu Kaisen.
Labi~ kā lai tālāk vienojamies par tikšanos? Šeit var rakstīt dm?
Es aizsūtīšu tiešo ziņu.
Kas man kulītē? Manga kulītē!
Darījums veiksmīgi noticis, neviens neabižoja, pusdienaudu neņēma nost. Legit dīleris. :D
Cik kilogrami?
Xd
9,9 kg. ![]()