<|°_°|>Mākslinieku Ikmēneša izaicinājums 🤖 Robotu Mēnesis (...-31.03) <|°_°|>

Labs vakaras visiem!

Atvainojos bišķi par nokavēšanos vajadzēja saņemties enerģiju lai rakstus uzceptu :D :D
Šajā mēnesī kā minēju iepriekš koncentrējamies uz vienu zīmējumu,bet protams ja kāds ir apņēmības pilns ir visas iespējas veidot vairākus arī šajā reizē :smiley:

Katru gadu marta mēnesī pa zemi dzirdams pērkona ritms. ROBOTU MARTA laikā mākslinieki visā pasaulē atzīmē savu mīlestību pret visu, kas ir robotisks! Mākslinieku galvenais mērķis ir uzzīmēt jaunu robotu ilustrāciju katru dienu 31 dienas garumā. Ja jūtat, ka esat gatavs visam 31 dienas izaicinājumam, lieliski! Ja nē, neuztraucieties. Jums nav jāzīmē katru dienu. Vienkārši uzstādiet mērķi un turieties pie tā.Šajā gadījumā minimums viens zīmējums pa visu Martu arī būs labs

Tātad! Atveriet skiču burtnīcas, uzasiniet zīmuļus, paņemiet digitālos zīmēšanas rīkus rokā un gatavojieties ROBOTU MARTAM!

Atzīmējiet savus zīmējumus ar #marchofrobots #marchofrobots2025 ja ievietojat tos Instagram vai jebkurā citā sociālajā vietā.

Sasumējot kopā pāris Pamatnoteikumi :smiley:
:robot:Tātad no kopējā tematikas saraksta savam zīmējumam/miem vari izvēlēties tematiku un zīmēt ar to saistībā robotu
:robot:Gala Termiņš ir 31.Marts tikmēr zīmējumi ir labojami,iespējams papildināt visu cauru mēnesi
:robot:zīmējumam būtu jāiekļauj robots ,pārējais ir brīvās paišizpausmes darbs

ar nepacietību gaidīšu jūsu darbiņus :3

6 Likes

arī ja kādām interesē un vēlas piedalīties tad viņiem ir Giveways kur tu ar savu zīmējumu vari piedalīties katru nedēļu un iegūt vērtīgas balvas

sīkāka informācija būs šeit :
https://www.chocolatesoopstudio.com/march-of-robots

1 Like

Ayo, martā tieši arī big bot bash notiek
Tur gan cita ideja, tur notiek izloze par detaļām kas jāiekļauj, un tad tieši skukptūra jāuztaisa

https://youtube.com/playlist?list=PL_Dy-JTi6hDSc7voceto-euoBcKYjMbR2
Iedvesmai

@xHorrorGirlx teiksim ja taisu vienu lielo ilustrāciju, es jau vīna varu vairākus atslēgas vārdus ietvert, vne?

1 Like

Ja vien tu nevēlies piedalīties tajā izlozē tad jā droši.Bet tad tev sanāk ka tu vairākus robotus taisīsi vai vienkārši iekš viena vairākas tematikas ietversi??

zinot manu veiksmi, tapat nava jēgas

pats vēl nezinu, bet sliecos uz vienu dizaini ar vairākiem elementiem. Ja tā nevar saki, nekādu plānu man vēl nav

Vai androīds skaitās kā robots? :thinking:

2 Likes

Manuprāt, ka jā! Tik, gluži kā “anthromorphic animals” (dzīvnieki ar cilvēka elementiem).

Nu, nu - nekad nevari zināt! Ja ir iespēja, es labprāt redzētu Jūs visus, kas zīmē, šeit piedaloties!

1 Like

Spiedīsim ar masu un pēc tam visi draudzīgi padalīsim planšeti? :joy:

2 Likes

Tieši tā! Draudzīgi pa nedēļām vai mēnešiem sadalīsiet :joy:

1 Like

kāpēc gan nē. Es pats baigi gribu kko ar transformeriem uzzimēt

Nē viss kārtībā galvenais ka robots ir… vnk uzjautāju intereses pēc

1 Like

Tā kā ir tik daudz dienu es laikam sazīmēšu visus uz kuru dienām varēšu uz vienas lielas lapas. Ilgi domāju kas ir perfekts robots, bet laikam zinu :joy:

9 Likes

Baigi nepiedalos, bet here, a small doodle:

a BIG robot, a WEAPON of mass destruction, a FIGHT for survival, an unREACHable target

yeah, that last one is a reach :D

10 Likes

Atgādina mašīnas no “9”. Tas kalpoja iedvesmai?

Man arī top mazās skicītes, bet domāju visas nometīšu reizē mēneša beigās.

2 Likes

Haven’t seen 9. in a long time, so i dont remember, what youre talking about.

i literally drew random lines/silouete and then saw this as a possibility.

Very unpolished

6 Likes

aw hell yeah I second a crab being perfect robot!

1 Like

2 Likes

The repairman looks sinister, I’m not sure I’d trust him with my repairs

2 Likes

A no, he is the one who is always repaired

2 Likes