(*´∀`*) Mākslinieku Ikmēneša izaicinājums 🏳️‍🌈 Praida mēnesis(01.06-30.06)(*´∀`*)

Sveiki visiem beidzot atgriežos no mirušajiem :3

Tātad pēc @haachikooo requesta atradu kaut ko tematisku praidam un kaut ko kas uzrunātu ik vienu ,lai gan pats izaicinājums ir no pagājušā gada nedomāju ka tas liegtu mums izpausties šeit bez jebkādām balvām :3
Kas vēl ir papildus interesanti šim izaicinājumam ir tas ka attiecīgo dienu ko izvēlēsies tad tikai attiecīgi tu savu darbu varēsi izkrāsot šīs dienas karoga krāsās …domāju ka leveling up izaicinājumā noderētu

Sasumējot kopā pāris Pamatnoteikumi
:rainbow_flag:Tātad no kopējā tematikas saraksta savam zīmējumam/miem vari izvēlēties tematiku un zīmēt par tā tematiku un izkrāsot tās dienas noteiktajās krāsās
:rainbow_flag:Gala Termiņš ir 30.jūniju tikmēr zīmējumi ir labojami,iespējams papildināt visu cauru mēnesi
:rainbow_flag:zīmējumam būtu jāiekļauj noteiktā tēma un krāsas ,pārējais ir brīvās paišizpausmes darbs

ja ir kādi jautājumi droši jautājiet
ar nepacietību gaidīšu jūsu darbiņus :3

4 Likes

Tad šomēness bruņinieki (jo bruņas zīmēt būs hard mode challenge :smile:) kā pēc izaicinājuma, vai ņemam tikai krāsas + tematiku no saraksta?

un @jurchiks kamdēļ raudi?

Tāpēc, ka man besī, ka tas praids tiek spiests pa visām šķirbām. Riebjas.

Bet ja jau, tad es tev tāpat varētu pajautāt, kāpēc tu raudi par wholesome postiem.

superīgs challenge!! un tās krāsas! :ok_hand:

2 Likes

A da vai ar visām bruņām :D
Protams ka tagad nevajag man full body armor suit…vari ari kaut ko stilizētu kaut kur vietām un tā.

1 Like

ko tu tur muldi? pa kādām šķirbām? tev kāds uzmācies ir? kurās šķirbās? like actually parādi, kur tev kāds kaur ko bāzies virsū! cik zinu foruma pastāvēšanas vēsturē tas ir pirmo reizi ka pieminam pride month un ir related challenge.

reizi gadā viems mēnesis, kad parādās pasaulē varaviksne, kas atgādina cilvēkiem, ka helooo, viss nav balts un melns. nav tikai attiecības starp vīrieti un sievieti. kas tur silkts?!

2 Likes

Kad jauns tad redz visu pasauli caur sava skata punkta, kad vecs aizmirst savu skatu punktu. Tiesības ir abiem uzskatīt kad pareizi. Katrs esam savadāks.

1 Like

Es nerunāju tikai par forumu.

1 Like

Okey abi es uzklausīti un saprotu abas puses…now please take a chill pill

Pink Calm Down GIF

3 Likes

Uh, mēs šim esam daudz gājuši cauri. Varat uzskatīt @xHorrorGirlx ierakstu par oficiālu @moderators brīdinājumu. @xHorrorGirlx šai tēmā tiek kristīta par moderatoru un “take a chill pill” teju ārsta izrakstītu recepti. :D

1 Like

Not knights but something close lol
https://vm.tiktok.com/ZNdSx31DW/

Vai jau izvēlējāties tēmu??
Šodien izlēmu pieķerties zīmēšanai,šoreiz izdomāju būtu jautrāk izveidot tradicionāli zīmējumu…

Pagāja pusdiena līdz izvēlējos tēmu xD

1 Like

es par bi krāsām domāju

moš nepabeigtajai pagājušā mēneša nāriņas skicei jāpiezīmē bruņas xD

1 Like

es ar sākumā domāju par nāriņu bet atradu labāku, pabeigšu skici un padalīšos ar progresu :D

Skice

4 Likes

End of day one :face_with_hand_over_mouth:

4 Likes

My progress so far

4 Likes