Main Eurovison topic - 2025

Netīšām pa pagailiski nolāmājās XD

2 Likes

Es par britu dāmām tieši gribēju rakstīt ka pēc mūzikla izklausās

1 Like

Eee, kas notika Melniem burti uz sakrana fona? Ko Grieķijai tā pēķšņi pamainīja? XD

Grieķijai kā atsevisķš klips izskatītos labi. Priekš kā vairāka, manuprāt, kkas pietrūkst. Aaaaa skaļi un episki izdziedāt māk daudzi.

Dažiem pat papagaiļi sāk gliegt XD

Omg Austrija bija epic wooouwww ļoti patika, dodu otro vietu pēc latvijas pašlaik :yum:

Lietuva nu nē - tikai boys ban vai tikai girls band, nekādu jaukto. Cerams, ka tur ir meitenes, ka nekļūdos.
Bet ja nopietni, tad ok. Man personīgi pietrūkst mazliet solistam bals dziļuma un kko basiskāku fonā, mazliet spēcīgāku.

Pašlaik no visām precentācijām man patīk JJ - tur pat ticami ir, ka šis pats spēj izgatavot sieru

2 Likes

Mariana Gonte - atkal, videoklipa ietvaros būtu ok. Kaut kāda enerģija ir, bet ir viena cita muzikanta vaibs kurš dzidāja par tēta izklaidēm un grēkiem

She took off her dress and became the Milkshake Woman D:

2 Likes

Džordžijai pa manam dzirsma ar priekšnesumu neiet kopā. Bet dziesma patīk.

1x redzēju lezginku tādas nopietnas balādes pavadījumā, yap, negāja ;D

LV priekšnesums bija dīvains. Dziesma arī dīvaina.

Austrijas priekšnesums bija labs.

Sieviete zilajā smuka balss. Bet, bet … naah, neķer. Šeit man atkal neiet priekšnesums.

Čehija nu tik smuki dziļi uzsāka un, kas aizgāja? Šai dziesmai tā liekas, ja nomest tempu mazliet un dziļāk, būtu šermulīši.

Šodien visp kaut kā populāra ir apģērbu novilkšana.

Austrālietis kreklu novilka, angles svārkus saīsināja, Malta un Dānijā ar kko novilka. Spiežot pēc nacionālajiem fināliem Luksemburgai ar būs kkas līdzīgs

Edit, Luksemburga ar ir atkailināšanās klubiņā

2 Likes

Viss kas mani šovakar vēl interesē ir zāles reakcija uz Izraēlas priekšnesumu. Iespējams Eirovīzija būs mācījusies no pagājušā gada un slāpēs zāles skaņas :smiley:

3 Likes

Tak zāli vsp nedzird
Viņi jau pirmajā pusfinālā bija zāli uz 0 nogriezuši

Ehh tpt netā būs true kontent

Domā tie applausi un vūūūū ir pa virsu uzlikti?

Iespējams, bet es domāju dziesmas laikā
Nu nevar būt kā pūlis nekliedz Kant maltas dziesmā

Zāle ir paid actors. :smiley:

Laurathorn stilīgi izskatās prezentācija beigās.
Priekšnesums un dziesma super saiet. Tāds kabarē , teatrālā manierē. :clap::clap: savs stiliņš
Pašlaik favorītos.