Main Eurovison topic - 2025

Esmu vīlusies Horvātijas dziesma bija pelnījusi vietu. Kamēr atkal balādes šoreiz no Portugāles kura bija boring as fuck tika iekšā -.-

Par Portugāli es biju pārsteigts, jo tā galīgi nebija Eirovīzijas dziesma, tā vairāk iederētos, kādā laid back hipiju festivālā. Teiksim Labā dabā

Par Horvātiju, manuprāt tur biki pa daudz bija paņemtas iedvesmas no īrijas pērnā gabala, bet ar krietni vājāku cinematogrāfiju, un tāpēc netika tālāk

Reāli, bija momenti, it īpaši kad pārslēdzās no agresīvās dziedāšanas un cutesy dziedāšanu, kad man likās ka vienīgās atšķirības bija izpildītājs, un tas ka dziesma ir no vodkas Eiropas puses, nevis alus eiropas puses. It īpaši baby lasagna pēdās

Nez šogad visi bija diezgan boring

Šis bija kinda ok bet neteiktu ka mans favorīts or anything :/

1 Like

lol, man tieši likās ka tā bija pati sliktākā dziesma tovakar ;d

Nepiekrītu. Pilnīgi neizklausījās pēc ierastajām balādēm. Drīzak nice chill song. Uz to pusi kā H_Hercogs minēja. Ja tā tieši būtu kā ierastās bēdīgās balādes, tad gan būtu meeh.
No mazā klipa man īpaši nepatika, likās ka būs garlaicīga, tāpēc nemaz nenoklausījos pirms tam. Bet tovakar pa TV redzot dzirdot tīri labi patika.

Internetā manu ka visvairāk tautai sašutums par Beļģijas netikšanu finālā, un tad dažiem par Kipru.
Un izbrīns par Portugāles un Ukrainas tikšanu.

Life is like spaghetti, it’s hard until you make it. Words to live by :ok_hand::pinched_fingers:

1 Like

Yesterday once, and now.
Un man liekas, ka pagāšgad arī bija 1 reiz un tieši Izraēla.

No thank you IDF … 12 points to Lithuania.

Edit: bruh, again, bet šoreiz sānos nevis pirms video.

2 Likes

aha, man arī rādas. vismaz cepums par to, ka viņa latviski mūs uzrunā

Labi ka to atgādināji, jo tiko atkal parādījās un piefiksēju to.

Bet nu izdomāju uzmest aci vairāk un atradu šo.
https://www.youtube.com/@VoteNewDayWillRise/videos
Speciāls kanāls ar vairākām reklāmām vairākās valodās.
Un izskatās ka Izraēla to dara vienīgā.

Aaaziet 2.pusfināls!
Bet kāds kkur pirmajās minūtēs dzirdēja Grēviņa tulkojumā “mjaaau”? :rofl: i bet he had a bet :joy:

Dzirdēju. Cut aliņu izsplāvu

1 Like

Pat attinu 2x, lai pārliecinātos :joy:

Montenegro dziedātājai ir top notch pūpēža kosplejs :ok_hand:

3 Likes

Es joprojām neesmu pārliecināts vai outfitu maiņa bija pareizs lēmums, bet kopumā… Nu tīri feini

Same, šoreiz pat astes jau uzauga :grin: bet es ļoti priecējos, ka beigu pozu nomainīja

Armenījai ir kaut kāds Imagine Dragon stils. Bet teiktu, ka vairāk patīk, kā nepatīk.

Šogad vispār neemu pētījis nevienu no EV, visu ko zinu, ir šeit rakstītais vai no TT XD

Shame ka pazaudēja tās roku bruņas vienīgi

Omgggggan favorīts šobrīd ir mūsu tautumeitas :hugs::hugs::hugs::hugs: bija tik nereāli cool un magical un man pat patika tie purva feju tērpi un viss bija vnk omggggg :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: unique and beautiful

Nepatika milkman. He doesnt have a clue :face_exhaling:

1 Like

So not everyone wanted a taste of the milkshake man XD

4 Likes

JJ (Austrija)- interesants un atmosfērisks priekšnesums. Pacentušies pilnīgi tiešraidē melnbaltu jeb monohromu, pareizāk būtu teikt. Dziesma ar patika. Kinda kopā iet ar visu.

Ne nu tērps jau neko, specifisks, +1 par centieniem peldēt par pūli, bet varēja manīt crew mazliet XD

Pārēja gan tilza. Melni burti uz sakrana fona… nu kurš tā dara?

UK - var pa taisno iet dzidāt priekš Disneja vai cita pasaku ansambļa lomā. Nesaku, ka slikts. Tieši kā muzikāla backgraound lomā tiešām labi skanētu.

1 Like

Papagaiļiem Austrija nepatika, viņi sāka psihot

7 Likes