Love Letter - Spēļu vakars 8.0

Valentines Day Love GIF by Stefanie Shank

Sveiki. Jau atkal esam tajā mēnesī kur visur viss sarkans un ar sirsiņām noklāts.:D :D

arī mūsu spēle šajā mēnesī nedaudz sasaistās ar svētkiem

Love Letter - spēlētāji sacenšās, kurš iegūs Princeses labvēlību.Diemžēl viņa ir ieslēgusies pilī, un jums jāpaļaujas uz citiem, kas aiznesīs viņai jūsu romantiskās vēstules.Tavs mērķis ir dabūt savu mīlestības vēstuli princeses Anetes rokās , vienlaikus novēršot vēstules no konkurējošiem pielūdzējiem. Vai tavējā viņu sasniegs pirmā?

Datumi,kad varat tikt uz saspēli :

• 15.02
  • 16.02
  • 22.02
  • 23.02
0 voters

Pēc apraksta saprotu,ka šī ir ātra spēle tapēc domāju,ka tāpat kā pagājušajā reizē pāris raundus varam šo uzraut un tad jau paņemšu līdzi gan Flow gan citas spēles no iepriekšējām saspēlēm

1 Like

pilnīgi būs rozā un sarkanā dresscodā jāapģērbjas uz tādu romantisku spēli ;D

1 Like

oh, god, šitā spēle :smiling_face_with_tear: hipotētiski patīk, bet praktiski neko nerubīju

1 Like

Tak elementāra spēle, tu ko?
Tikai baigi īsa, ilgi neder.

tad tā orientējoši 15.02. būs ja?

Soz,ka uzreiz neatbildēju vnk gaidīju savu brīvdienu lai sazvanītu vietu un saprastu lokāciju pirms dodu atbildi
Bet jā balsošana ir beigusies un kā parasti gaidīšu visus-Crazy dog , Aleksandra Čaka iela 101,
15.Februārī,plkst. 17:00 (Galdiņš rezervēts)

1 Like

:bangbang: Ar šo radās nelieli sarežģījumi :bangbang:
Galda spēle aizķērās kaut kur un neatnāks laikā @Galdaspelu_grupa varbūt kādam mājās ir šī spēle??
overall šis pasākums notiks vnk paķeršu dažādas citas spēles,to pašu Flow piemēram uz kuru daudzi netika beigās

Love Letter nav. No kaut kā tāda mazliet interesantāka man mājās ir Flamecraft un Star Realm. Viss bars tās gan vienlaicīgi nevarēs paspēlēt.

Vari paķert un varam tad sadalīties pa mazākāk grupiņām tad

Love Letter visp ir baigi grūti dabūt nu jau pāris gadus.

1 Like

https://www.manohobis.com/product/love-letter-2019-edition/

Atsūtīs divās vai trīs dienās no šejienes.

Šis lēnāks, bet pāris eiro lētāks, shipping ar droši vien lētāk: Stalo žaidimas Love Letter (2-6p) (2019) - Stalo Žaidimai EU

2 Likes

Kādu brīdi jau vaktēju vai Love Letters atkal braingames parādīsies lol

Man ir Dungeon Mayhem ar visiem expansioniem. It kā līdz sešiem spēlētājiem, bet imo var vairāk spēlēt

Ak vai, es šodien nebūšu, pēc vakardienas asinsspiediena uzkāpšanas neriskēšu :pleading_face::face_with_peeking_eye:

5 Likes

tev tā bieži mēdz būt? varbūt vajadzētu ar ārstiem pakonsultēt, kāpēc tā lēkā spiediens

Nav bieži, man mēdz vienkārši sāpēt galva :sweat_smile:

15% atlaide tagad ir pieejama.

Gaidām elektriķi šodien, ceru ka paspēsim visu līdz pieciem :sweat_smile:

1 Like

tev gadījumā nav migrēnas?

1 Like

Nu nedomāju ka jēga vairs pirkt kā spēle jau ir pasūtīta

Par Love letter man viņi atbildēja ka viņiem esot license uz to beigusies lai pārdotu

2 Likes