Jaunais Love, Death + Robots galīgi vairs nav aiz kalniem. Pēdējais reklāmas rullītis arī kaut kā izskatās raitāk. Ja mēs dabūsim kādu vienu vai divas labas un saujiņu izklaidējošu epizožu, sezona būs izdevusies.
Man jau tieši pietiek ar kādām 2-3 epizodēm. Parasti ir tā - ka ir bijušas pāris tik labas, ka esmu gribējis vēl no konkrētā stāsta. Tas laikām aizsākās ar pirmo sezonu, 1.epizodi, kur bija briesmoņi, kurus kontrolēja cilvēki.
Viena epizode, kas daudziem patika, bet man ne visai, bija tā spāņu konkistadoru iedvesmotā - kur bija monētas uz nāriņas vai kaut kā tāda. Tur laikam neizrāva tieši 3D animācija pati.
Tā man ļoti patika! Izteikti mākslinieciski.
Tā man nav bijis. Citreiz labāk īsos stāstus ir atstāt par īsajiem stāstiņiem. Varbūt visizteiktāk šo var redzēt raksniecībā, kur nav milzīgu resursu ierobežojumu turpināt stāstu cik vein garu tu vēlies un autori apzināti izvēlas nestiept gumiju garumā.
Ja esi lasījis kādu labu īso stāstu un pēc tam pilnu noveles turpinājumu no tā paša autora - tur visādi gadās. :D
Nē, nu tā jau arī ir, protams. Piekrītu. Man patīk kad stāstā nav obligāti viss paskaidrots vai parādīts (ļauj vaļu interpretācijai). Bet tie noteikti ir kādi izņēmumi.
Nu ko, šodien iet vaļā!
Whoop, whoop!
Atnākot no darba būs materiāls ko skatīties XD
Vēlākais pēc pāris dienām…
Njā… viņiem vajadzētu franšīzi pārsaukt par ‘Cringe+Pets+Relligion’. Sliktākā sezona no visām, un tematiski visas īsfilmas likās visnotaļ tālu no oriģinālās tematikas, kas vienmēr grozījās ap mīlestību, nāvi un robotiem.
No visām 10 epizodēm, nepatika neviena. Vienīgā, kas likās daudz maz ‘fun’ bija otrā epizode.
Arī noskatījos visas epizodes. Man laikam bija tikai viena epizode, kas patika (pagājušo sezonu man arī bija tikai viena, tāda spēcīga - tā ar to kosmonauntu). Pāris atskati par to, ko domāju par epizodēm:
Ep.1 “Can’t Stop” - būtībā mūzikas video, tikai ar lellēm. Šo skipoju pa daļām, līdz sapratu, ka nekas īsti nav, tad vienkārši laidu uz nākamo.
Ep.2 “Close Encounters of the Mini Kind” - vairāk pieiets ar humoru. Protams, tiklīdz ierodās pliks citplanētietis un savu “stroķi” vēdina gar policistiem, notiek konflikts un tad jau aiziet “War of the Worlds” filmas tipa scenārijs
Ep.3 “Spider Rose” - sci-fi. Man šādi gabali patīk. Bij ok, bet laikam priekš manis - vērtīgākā bija izmantotā mūzika. Tā izglāba.
Ep.4 “400 Boys” - “Gorillaz” meets “Cyberpunk” (izteiktie 2-3 toņi tiek izmantoti). Vīlies par ienaidnieku. Milzu zīdaiņi.
Ep.5 “The Other Large Thing” - kaķi. Ir ok, bet šo “trope” - dzīvnieki grib iekarot pasauli ir redzēts gabals.
Ep.6 “Golgotha” - šis bija vienīgais live-action. Atpazinu, ka viens mūks bija rūķis no Hobbit filmām. Citplanētieši iekaro planētu. Eh - sūdi notiek.
Ep.7 “The Screaming of the Tyrannosaur” - tikai pēc epizodes uzzināju, ka MrBeast ierunā, nezināju iepriekš kā vispār izklausījās. Galvenā varone runā ķīniešu valodā - nedaudz simbolizēja, kā nogāž centrālo varu, Ķīnā noteikti aizliegta epizode. Lai vai nu kā - prasījās mazāk cilvēku un vairāk dinozaurus.
Ep. 8 (favorītepizode) “How Zeke Got Religion” - lūk šī bija mana mīļākā epizode. Sākums man 1:1 likās kā 80 gadu animācijas filma “Heavy Metal” un domāju, ka tas būtu kā turpinājums vai prīkvels pat! Bet nē, šeit gāja runa par nacistiem un paranormālo (lasot grāmatas, zināju, ka viņi arī it kā ar šo aizrāvās savulaik). Pati cīņa gaisā bija diezgan brutāla, bet tas, ka varēja redzēt, kā epizodes laikā izmainās tēls - un tas, cik daudz no pasaules vēl nezinām, uzrunāja mani.
Ep. 9 “Smart Appliances, Stupid Owners” - plastilīna veidots, līdzi kā “Robot Chicken”. Nedaudz varēja iesmieties.
Ep.10 “For He Can Creep” - reliģija, dzeja un kaķi. Šis bija meh.
Es teiktu, ka bija gana izklaidējoši. Sezonas sākums gan bija pārsteidzoši slikts, parasti it kā tur tika iemesta kāda labāka, āķīgāka epizode. Es varbūt pat ietu tik tālu un teiktu, ka šoreiz sākumā ir pašas sliktākās epizodes. Varbūt kādreiz sezonas gājie iekšā labāk, bet tagad mēs arī zinam visas LOVE DEATH + ROBOTS klišejas.
Ep.1 “Can’t Stop” - Man pilnīgi un galīgi neinteresanta epizode. Mūzikas koncerts mani neaizrāva un kaut kā beigās nekas ļoti interesants nemaz netika izdarīts ar tām marionetēm. Esmu ļoti pārsteigts, ka šī tika kā pirmā.
Ep.2 “Close Encounters of the Mini Kind” - It kā nav slikts gabals, drusku izklaidējošs, var mazliet pasmīnēt, bet nu sākumā galīgi nav tas. Stāsta te nav.
Ep.3 “Spider Rose” - Beidzot, beidzot! Laba manta sākās, tas ar ko LOVE DEATH + ROBOTS ir pazīstams. Smuki sataisīts, interesanti. Stāsta morāle varbūt vienīgi varēja būt mazliet skaidrāk definēta.
Ep.4 “400 Boys” - Man patika kā šis ieskaņots, slengs kas izmantots tajā. Dizains un cīņu ainas nebija mans, bet es nesaku, ka sliktas
Ep.5 “The Other Large Thing” - No divām kaķu epizodēm šī man vislabāk patika. Nenopietns, jautrs gabals.
Ep.6 “Golgotha” - Pa manam šis ar tāds klasiskāks LOVE DEATH + ROBOTS gabals. Super animācija, īpatnēja situācija un negaidīts nobeigums. Man patika.
Ep.7 “The Screaming of the Tyrannosaur” - Kosmisko dinozauru scenārijs man patika. Nepatika, tas, ka galvenā varone runāja kaut ko dramatiski man nezināmā valodā un man nebija subtitru. xD Cīņu aina normāla. Scenārijs pa lielam bija vienkārši bagātnieki=ļaundari. Romantiskajai līnijai es teiktu, ka bija pa maz laika, lai tur to stūķētu iekšā.
Ep. 8 “How Zeke Got Religion” - Labs ekšens, cosmic horror gabals. Šis man mazliet atgādināju to vienu gabalu no iepriekšējās sezonas ar padomju karavītiem.
Ep. 9 “Smart Appliances, Stupid Owners” - Bija normāli, daži joki par ko varēja pasmaidīt.
Ep.10 “For He Can Creep” - Šajā brīdī man varbūt sāka likties, ka šī sezona īpaši daudz fano par kaķiem. Iespējams drusku pa daudz. :D Man labāk patika pirmais kaķu gabals, šis nebija tik jautrs.
nu tad beidzot arī es noskatījos. pat baidījos vērt vaļā topiku.
Pilnīgs 180. tas, kas likās daudzološs treilerī pievīla mani realitātē izņemot dzejnieku. Faktiski no šīs sezonas tikai kaķu motīvi izcēla sērijas līdz manām cerībām.
priekš manis tā vulgaritāte noēnoja jebkādu satīru kas tur pastāvēja.
- par mūziku. Pietrūka definitīvu beigu. Viens ir tastāt skatītāju iztēlei, bet šis bija pavisam aplunkus.
vispār nulle morālās diskusijas. ļoti vīlies
tiešām izklaidējošs gabals ar vienkāršu sagremojamu serdeni.
viens no favorītiem, bet tā pat vulgaritāte mazliet izčakarēja.
šis gan piepildīja cerības. Patika klasiskais varonības un nepadošanās motīvs klasiskās mūzikas pavadījumā. Dinamika arī bija plūstoša un nebija pārrāvumu kas iztraucēja stāsta plūsmu.
varbūt šķita pavienkāršs un pliekams, bet man tas bija kā labas friškas. Same old, but very enjoyable.
šeit vari noskatīties ar subtitriem
https:// rezka-ua .tv/ cartoons/fiction/ 30299-lyubov-smert-i-roboty-2019-latest/238-subtitles/4-season/10-episode.html
Beidzot arī tiku. nuuuu… citējot vienu gudro
Jutās švakāka. Parasti pēc katras sezonas ir vismaz viena epizode kura ļoti kļūst populāra un daudz kur tiek visādi izrunāta, aprunāta, veidojas fani, kospleji u.c. - šoreiz nekā tāda. Cik novērots…
Taču pa savam var uzslavēt šo sezonu. Viņi ieveda animācijas daudzveidību, vismaz stiliziācijas ziņā, ne tikai pliku 3D. Par ko varu ielikt treknu plusu.
Skat! Mums ir nauda, lai RHCP piedalītos. Bija daži “leļļu” prikoli, kas bija “he! Nice!”, tomēr švaki, nē protams videoklipa ietvaros ķipa normāli, bet ir to zinot kādi klipi viņiem bijuši pagātnē - nu šis pat švaki izskatās.
Potenciāli jautra satīra, tomēr švakāka par iepriekšējas sezonas radinieku. Nu arī, bija manāmāki “gļuki”. Nu ķipa, nopietni, nevarējas noanimēt kā viņš izmūk no vienas automašīnas pie otras un nogalina vienu no uzbrucējiem. Nu bāaaac…
Par ideju 5, par realizāciju 2.
LDR garā. Kosmos. Uzbrukumi. Viss ļoti skaisti. Mazliet beigas aprautas un četrkāja teiktais nav saprotams. Tai pat laikā, var pafilosofēt. Iespējams.
#3. Patika stils, animācija. Ekspozīcija. Cīņu scēna un runas veids. Atkal, far filosofēt, kas ir domāts, var pieņemt notiekošo un izbaudīt. Es pieturējos vairāk pie otra un jutos apmierināts. A filasofijā - nav jāpakļaujas bērnu iegribām vai valstisc vadītāji reizēm kā bērni uzvedas. Es nez… Labāk izbaudīt :D
Ja nezinātu, teiktu, ka prīkvels notikumiem no iepriekšējām sezonām par trīs robotu tūristiem.
Kopumā patika. Bija amizanti. Sasodīts - man šie 14. Jāuzmanās.
Nu šeit krāpās. To, ka tur ir renderēti personāži nenozīmē, ka tā ir animācija. Īsfilma ar potenciāli interesantu domu. Kaut kā tā:
Happy END!

Ideja afigenna. Vnk esmu par. Kuram nepatīk dinozauri? Protams, ka viņi izvēlējās ieskaņot ķīniešu valodā, laikam, interesanta izvēle. Tajā visā protams laikam ir atrodama dziļa filasofija un gudrība - ņifiga kā šis atspēras uz palēcās augšā. Episks krietiens. Kas tur bij par vilku bariem?
Mazliet varbūt traucē viens otram. Tērpi atsauca atmiņā Jupiter Ascending. Kas stilistiski, man patika.
Viena no mīļākājam epizodēm. Faktiski pieļauju viņa nav 100% zīmēta, bet ir ļoti labi stilizēta zem tā. Sižets man liekas ir perfekts. Vācieši, 2.pasaules karš, reliģija, satānisti, braši piloti kuri redzot Luftwaffe, triec to nost. Viss ir labi padaŗits. Ko vēl vairāk vajag. Minimums ionformācijas, bet pietiekami daudz darbības, lai saprastu pietiekami daudz.
Savā idejā atgādināja Offspring klipu Dividing by Zero. Pilnīgi Hellboy ar atminējās pats sākums pirmajai filmai. Šis ir viens no saturīgākajiem gabaliem.
Mazliet kreatīvāka pieeja. Stilizēts zem plastilīna. Ir mazi hi-hi-ha, bet ir oook.
Šī būtu #2 mīļākā. Pa savam konkurē ar Vāciešiem. Patika stils, ideja, raksturs. Nezinu, ko bet dikti atgādina kaut ko. Ideja par kaķi un rakstnieku - kaur kur manīts, dzirdēts. Nevaru atminēties.
Tomēr sava faktūra jūtas. Runā, ka kaķi ir pazemes valstības sargātāji un ļaunuma izdzinēji. Tādas viduslaiku leģendu un mītu iejaukums.
Bet jā, diemžēl vājākā sezona, kas ja TT vai YT uz katra soļa nav redzams kaut kas no iznākušā, tātad tauta nav aizķērusies. Atminos no iepriekšējās dancojošo ūdens lēdiju - visur un katrā stūrī bija un joprojām uzpeld. Šeit nav kam noturēties.