@Menestrels interesanti, liek padomāt, cik jauki, ka te nav reklāmas.
Man diezgan atšķiras ideoloģija salīdzinājumā ar tādām platformu lapām. Lai gan nav pat jālien tik dziļā filozofēšanā, to wiki galvenā problēma bija tajā, ka tās nebija neatkarīgas. Var, protams, kritizēt kompāniju kā fandom.com, bet no otras puses tā ir privātā kompānija, kuras mēķis ir ražot naudu. Nav milzīgs pārsteigums, ka tā to dara. Tieši tā pat, ja tu kaut ko taisi reddit, discord, youtube, sociālajos tīklos - tu cel uz smiltīm un esi pilnībā atkarīgs no lielās kompānijas.
Protams, katrai kompānijai ir jāpelna, it is just how it is. Bet tas tāds interesants video, ko pa ceļam uz mājām atradu.
Ir interesanti. Man šajā gadījumā lielā mērā maina skatījumu problēmas būtība. Wiki hostešāna pēc savas būtības ir lielākoties teksts un dažas bildes, pa lielam lētākais mājaslapas paveids. Varu derēt cilvēki arī līdz tai nonāk caur lielākoties meklētājiem. Te reāli ir viens no labākajiem variantiem, lai migrētu prom, ko arī cilvēki dara.
Teiksim ar YouTube ir pavisam cita dziesma. Pašam hostēt video būs krietni dārgāk par YouTube bezmaksas piedāvājumu un pati platforma tev atved publiku. Piedāvājums ir tik labs, ka pat īsti nav kur likties. :D Visai stilīgi tīri tas, ka tu vari spļaut ēterī kaut vai terabaitus ar video, kurus pat var neviens neskatīties.
Ir arī lapas kas tehniski nesniedz neko super dārgu vai sarežģītu uzturēšanā, bet dod tev pircējus. Tev pat būtu lēti uzveidot, piemēram, savu online veikalu, taču nav diži liela jēga, ja nevari pats piesaistīt pircējus. Tādā ziņā kaut kādi Etsy, Ebay utt. pārdevēji var kļūt ieslodzīti un pilnībā atkarīgo no tās platformas.
Tbh ar treileri vien jau pietiek, lai liktu padomāt. Pašu filmu neesmu skatījies un diez vai skatīšos.
Es šo video varēju ielikt “Video ko skatos”, bet šis gabals tomēr lika sev uzdot dažus jautājumus.
Es par Tedu Kazinskiju zināju jau labu laiku pirms šī video. Viņa vērtību sistēma kaut kādās notīs ir līdzīga ar manējo. Es līdz šim brīdim viņu cienīju kā cilvēku, kam strādā smadzenes, bet kurš bik noslīdēja no ētiskā ceļa.
Pēc šī video…tagad es viņu redzu kā hipokrātu un kā podā izmestu talantu.
Čalim strādā galva, bet diemžēl viņam nebija skolotāju un otras pusītes, kas izveidotu viņu par savādāku cilvēku.
Viņa domrakstā tomēr ir daudz aspektu, kas ir tikai pure opinion un daudzas no viņa paša vērtībām viņš nepiekopa, kas atņem visu leģitīvismu viņa domu gājienam.
Es piekrītu viņa idejai, ka tehneloģijas un pārpopulācija ir problēma. Kādu dienu cilvēcei būs jāizvēlas - ko darīt ar liekiem miljons iedzīvotājiem, ja mums jau ir nepieciešama 4 zemes, lai katrs cilvēks dzīvotu +/- normāli? Pasaulei kaut kad būs jānes liels upuris…
Cilvēki ir diezgan primitīvas būtnes. Kamēr nav par ko cīnīties, tikmēr tu meklē zvaigznes kur citur, bet momentā, ka tu satiec savu īsto un vienīgo, vai arī kad tu laid pasaulē bērnu, tu šīs zvaigznes redzi šim cilvēkam/bērnam acīs
I think this makes nuclear war all the more possible. As much as that would suck for those who remain.
But also, this is just one guy and his cult of personality. I’ve never understood why people get so attached to single persons in this way. Take what’s useful and move on.
Principā tas afigenais cilvēku pieaugums ir no attīstības valstīm jo prežus viņi nepazīst un ņemas kā afrodiziaku salietojušies zaķi.
Kā to risinot brutāli nepārkāpjot cilvēktiesības gan nezinu
Sen atpakaļ klausījos interviju ar zinātnieci, kas strādāja mazāk attīstītās valstīs specifiski ar domu uzlabot apstākļus sievietēm un bērniem. Viņa pauda tādu ideju, ka vislabākā kontracepcija ir izglītība.
Līdz ar izglītības līmeņa celšanos (šajā gadījumā specifiski mātei) mazinās trends izdarīt neloģiskus īstermiņa lēmumus ģimenes plānošanā. Trešo pasaules valstu dzīves līmenim pietuvojoties rietumiem, var arī novērot ka viņiem sāk rasties tādas pašas demogrāfijas problēmas ka mums. Ja nemaldos Indija šobrīd sāk to piedzīvot.
Karoč, šī nav tik liela problēma kā varētu domāt.
Tas tapēc ka tautu vienkārši nozombēja. Ja tev saka visu laiku to pašu, beigās tu tam sāc ticēt. Un tapēc kad ilgu laiku sievietes uzskatija kā bernus, par kuriem jarūpejas un jaslavē.
Eee tīri no pieredzes ir pretēji, vb tas ir kultūru atšķirības dēļ, bet vismaz mūsu kultūrā ar vīriešiem asociē zinātni, spēku, emocionālu līdzsvarotību, dominanci, bet ar sievietēm - sociālas figņas, emocionālu vājumu, sabmisivitāti
181 posts were split to a new topic: Kazuālā dzimumpolitikas svētdiena
The first words