Goddamn, video tikai vienu minūti īsāks par pašu filmu!
Vispār pirmo reizi dzirdu par šo filmu.
Visai pārsteidzoši, varbūt pat apskaužami, jo tas bija neliels caurejas viesulis kas tai sekoja sociālajos tīklos.
Lasu Witold Report:
Šeit īss apraksts:
Source - feisbukā ir tāda ļoti feina grupa “Story Hub”, kurā posto visdažādākos stāstus no vēstures:
Tiesa, grupa ir privāta, nezinu, vai var pats pievienoties, bet ja var, tad ir tā vērts IMO.
Nejaušās uzdūros vienam animatoram IG kur daļa animāciju ir par pozitīvu apokalipses versiju. Visi dzīvo mazās, saliedētās un pašpietiekamās komūnās. Protams apspēlēts ar humoru, tur teiksim mad max stila zemnieku kopiena ar komūnas virtuvi kur jebkurš ir aicināts. Bet es sāku aizdomāties…pa lielam šāds sižets nekad nav apspēlēts, vienmēr kopā ar kapitālismu, varas iekārtām utt nez kāpēc aiziet arī cilvēciskums un empātija. Laikam ideja ka cilvēki vēlas būt labi un palīdzēt citiem pat bez likuma un finansiāla labuma ir tiik absurda ka tai tic vien tādi naivuļi kā es
Grāmatās noteikti kas šāds ir lasīts. Es to nesauktu par pozitīvo apokalipses versiju - tā pat lielākā daļa cilvēces gāja bojā, bet ir stāsti kuros visa populācija nekļūst asinskāra vai neizveido kultu. :D Tādas grāmatas drīzāk pauž pozitīvu skatījumu pret cilvēku dabu nevis apokalipsi kā kaut ko pozitīvu.
Holivudas pusē es neko tādu nemeklētu, tur pat ne apokalipsē viss var būt attēlots galīgi disfunkcionāli. Varbūt āzijā ir kaut kas interesants no kino. Anime noteikti ir bijis šis tas pozitīvs, bet tai pat laika apokaliptisks. Ja es nejaucu, Girls’ Last Tour nebija diez ko negadīvs.
Ir kādi ieteikumi? Ideāli ar solarpunk piesitienu
Hot take: Dont take life seriously. Šitas priekšmanis parāk serious.
dzīve vienkārši ir jādzīvo. Kāds ļauj lai straume viņu ness, kamēr cits izstrādā veselu doktora disertāciju katrā pagriezienā, savukārt trešais jāj pa dzīves upi uz sava pieradinātā nīlzirga. kurš dara pareizi, kurš nepareizi, to ir ellīgi grūti pateikt
un kā to saprast ka your imagination will become more alert because of self discipline? ķipa iztēla visu laiku stresa režīmā, nedod dievs pa tālu neaizklīsti savās domās? Ķip “atpakaļ jaunais cilvēks, nekādu dienas laika fantāziju par burvju spējām, pašlaik tev iztēle jāvelta e-pastu cīņai ar Ludmillu no grāmatvedības”
bet lasot tāpat tev galvā izveidojas filma un tāpat pēc šīs loģikas esi lūriķis
Nav tik traki, jo tev pa lielam tas tikai priekš sevis jāizlemj vai ir pareizi. Pareizi šajā vietā, laikā un priekš tevis.
Ja man jāmin, tad tur apakšā varētu būt doma, ka ar vairāk pašdisciplīnu tu nenovērsīsies tik viegli no darāmā. Spēsi ilgāk un vairāk uz kaut ko nokoncentrēties bez traucēkļiem. Tā kā tu spēsi pievērst vairāk uzmanības problēmai, tava iztēle ar kļūs asāka tīri uz pātērētā laika rēķina.
Varbūt…bet velns es labāk savu izdomu nepieķēdēju
Kaut kur uz šīs planētas ir tavs dvīnis:
https://www.reddit.com/r/BeAmazed/comments/1cimhns/canadian_photographer_francois_brunell_searches/