Lazarus - MAPPA + Šiničiro Vatanabe jau 6. aprīlī

Lazarus ir viens no vērā ņemamiem šī brīžam anime lielprojektiem. Kuru veido studija MAPPA un Shinichirou Watanabe (Cowboy Bebop, Zankyou no Terror) Kā arī Chad Stahelski (John Wick direktors) ir pielicis savu roku cīņu ainu dizainam.

Redzēs kā būs, šo noteikti būs jāpamēģina skatīties. Manai gaumei vizuālais dizains šķiet gana neitrāls. Pēc reklāmas rullīšiem spriežot, arī grūti līdz galam iedomāties kādā virzienā dosies seriāla stāsts.

3 Likes

Aa, nu saprotams, kāpēc man tad bija “Cowboy Bebop” sajūta, šo skatoties. Izskatās tīri feini - noteikti savā watch listā ar ielikšu.

1 Like

Mūzika un daži kadri drusku atgādina Cowboy Bebop, taču baigi daudz tādas sajūtas man nav. Ja nebūtu izlasījis saistību, gan jau neatpazītu. :D

1 Like
1 Like

Damn, visa epizode! Kvalitatīvs mārketings!

Pirmā epizode mani kaut kā galīgi nenoķēra uz āķa. Kvalitāte gan ir laba. Mēģināšu izvilkt vismaz kādas 3 epizodes. Līdz tam brīdim, runča pauti!

3 Likes

Es skatos kā nāk ārā bet tbh vēl aizvien nezinu kā es par šito gabalu jūtos.
Soundtrack galīg nav priekš manis, un tas ir pat iespaidīgi ka man aktīvi nepatīk, jo parasti es vispār nedzirdu fona mūziku. Tā melodija ko viņi atskaņo kad notiek intensīvs akšens izklausās pēc kaut kā ko var dzirdēt fonā GanBei restorānā.
Plus daži neveikli mēģinājumi iepīt amerikāņu sociālās problēmas.
Idk, kaut kā negribas nomest bet turpinu tikai tāpēc ka iesāku :/

2 Likes

Njām. Neesmu tik smagi iedziļinājies kopbildē un citur. Bet tā šķiet pietiekami vienkāršs lai skatītos skatīšanās pēc. Kā Dena Brauna grāmatas.

Vizuāli smuki sataisīts, skaņai ar nav ne vainas. Tai pat laikā galīgi kaut kas nav, nevaru pat tā lāgā atkost kas. Varoņi un sižets liekas tāds sekls un neaizķerošs. Dialogi vietām komiski, ne labā nozīmē.

Ja uznāks iedvesma varbūt vēl pieķeršos, šobrīd gan tālāk par 3 epizodēm netiku.

Es torrentos neredzu 4+ epizodi japāņu valodā, šorīt nočekoju, jo gribēju nokačāt jaunākās.
Tikai epizodes 1-3 ir ar dual audio, 4+ ir tikai angļu audio. Do not want.

Dīvaini, jo streamos ir visas sērijas ar sub. Bet bija viens moments kad nenāca ārā subs, tikai dubs, moš dēļ tā.

1 Like

Ja straumētājiem ir tās epizodes, sanāk tās eksistē, jautājums tikai kur. Lapā, ko varbūt sauc par Nyaa viss ir. ;D

Ehh, es tikai TPB skatījos. Nyaa ir, viss labi, thx!

Nez vai vēl kāds ir pamanījis, ka pirms opening katrai epizodei ir cits monologs?

Godīgi pēc pirmajiem diviem es viņu skipoju

Žēl, jo 5. epizodes ievadā galvenais personāžs atklāja, ka esot pamēģinājis Hapna vienu reizi, bet uz viņu tā nestrādāja - viņam bija tikai masīvas galvassāpes.
Man ir aizdomas, ka šī informācija būs būtiska vēlāk seriālā.

Spoilers much.

Oh please, ja cilvēki skipo šo info, tad jāspoilo.

ai vellos, mans pareģojums piepildās izskatās. Trešajā sērijā viņu pamanīju un padomāju “nu nevar būt ka tas tiešām ir viņš”, un nu teju mans acīgums tika 100% apstiprināts. Redzēsim kā viņi finālā savilks visus galus kopā.

nu visai labi savilka galus kopā visiem tangensiem. zolīdz 8.1/10

beigās to veci arī atrada un viņš vienkārši izpīsoja :v:

Px7c

2 Likes