Lazarus ir viens no vērā ņemamiem šī brīžam anime lielprojektiem. Kuru veido studija MAPPA un Shinichirou Watanabe (Cowboy Bebop, Zankyou no Terror) Kā arī Chad Stahelski (John Wick direktors) ir pielicis savu roku cīņu ainu dizainam.
Redzēs kā būs, šo noteikti būs jāpamēģina skatīties. Manai gaumei vizuālais dizains šķiet gana neitrāls. Pēc reklāmas rullīšiem spriežot, arī grūti līdz galam iedomāties kādā virzienā dosies seriāla stāsts.
Es skatos kā nāk ārā bet tbh vēl aizvien nezinu kā es par šito gabalu jūtos.
Soundtrack galīg nav priekš manis, un tas ir pat iespaidīgi ka man aktīvi nepatīk, jo parasti es vispār nedzirdu fona mūziku. Tā melodija ko viņi atskaņo kad notiek intensīvs akšens izklausās pēc kaut kā ko var dzirdēt fonā GanBei restorānā.
Plus daži neveikli mēģinājumi iepīt amerikāņu sociālās problēmas.
Idk, kaut kā negribas nomest bet turpinu tikai tāpēc ka iesāku :/
Vizuāli smuki sataisīts, skaņai ar nav ne vainas. Tai pat laikā galīgi kaut kas nav, nevaru pat tā lāgā atkost kas. Varoņi un sižets liekas tāds sekls un neaizķerošs. Dialogi vietām komiski, ne labā nozīmē.
Ja uznāks iedvesma varbūt vēl pieķeršos, šobrīd gan tālāk par 3 epizodēm netiku.
Es torrentos neredzu 4+ epizodi japāņu valodā, šorīt nočekoju, jo gribēju nokačāt jaunākās.
Tikai epizodes 1-3 ir ar dual audio, 4+ ir tikai angļu audio. Do not want.
Žēl, jo 5. epizodes ievadā galvenais personāžs atklāja, ka esot pamēģinājis Hapna vienu reizi, bet uz viņu tā nestrādāja - viņam bija tikai masīvas galvassāpes.
Man ir aizdomas, ka šī informācija būs būtiska vēlāk seriālā.
ai vellos, mans pareģojums piepildās izskatās. Trešajā sērijā viņu pamanīju un padomāju “nu nevar būt ka tas tiešām ir viņš”, un nu teju mans acīgums tika 100% apstiprināts. Redzēsim kā viņi finālā savilks visus galus kopā.