Labs vakars jaukajiem foruma biedriem :)

Sveiciens visiem!

Centīšos īsi ar sevi iepazīstināt, kaut gan apsolīt, ka tiešām būs īsi neuzdrošinos :smiley:

Esmu filmu, seriālu, galda spēļu un mazākā mērā anime fans. Mazākā mērā, jo šo mākslas veidu jau atklāju vēlākā dzīves posmā. Droši vien par hard core fanu nosaukt mani nevar - nav ne plakātu pie sienām vai plaukti pilni ar figūriņām. Redzot novērtēju, bet negribas apkraut savu telpu.

Pirmais anime ko no sākuma līdz beigām noskatījos bija Bleach. Pēc tam jau sekoja top anime gūglēšana un pētīšana. Tā pagāja pāris gadi. Ātri nāca atziņa, ka bez mangas un light noveļu lasīšanas neiztikt. Nevar tak cilvēks gadiem gaidīt, kas notiks tālāk :slight_smile:

Ar laiku entuziasms apsīka un sekoju līdzi tikai jau iesāktajiem darbiem. Un reizi sezonā iemetu skatienu Myanimelist, lai redzētu vai kaut kas piesaista. Tomēr, acīmredzams, esmu šeit. Biju aizgājis uz Unicon pirmo reizi dzīvē un biju pārsteigts, cik daudz apmeklētāju, foršu kostīmu, emociju. Pārsvarā dzirdēju angļu valodu, bet šur tur bija arī čuksti dzimtajā valodā, tad arī sapratu, ka arī Latvijā pastāv burbulis ar šādām interesēm. Sapirku nieciņus, kārumus, uzspēlēju CS un devos interneta plašumos komūnu meklēt :partying_face: (liels paldies visiem kas centās, veidoja kostīmus, ieguldīja laiku un līdzekļus)

Fakti:

Top seriāli: Stargate (ja Tev zināmi labi jaffa joki, mēs droši vien varam būt draugi :smiley: , Lost, Dr. House;
Anime: Trigun, Ouran High School Host Club, Black Butler (patīk 19. - 20gs mijas Londonas feels);
Galda spēles: neskaitot zoli - Dixit, Iknow, Munchkin;
Manga: hajime no ippo, noblesse, Kingdom.
Videospēles: Starcraft, CS 1.6., Heroes (esmu dinozaurs :smiley: )

Kādam anime tēlam labāk līdzinos - gribētos teikt, ka dienas laikā esmu parasts pilsonis, bet vakaros glābju pasauli…bet nē, diemžēl, laikam parasts salaryman, kura lielākā cīna ir ar cipariem excelī.

Atkārtots sveiciens visiem. Lai jums super jauks vakars, rītdiena un atlikušais gads. Centīšos būt aktīvs, bet sliktākajā gadījumā laiku pa laikam palasīšu, ko tad jaunu citi atklājuši :innocent:

12 Likes

Sveicināts mūsu pulciņā!

Par plakātu un figūriņu neesamību nestreso, man pašam piemēram nekā no tā nav XD

Ja interese 19 - 20 gadsimta anglijas vibe ieteiktu paskatīties Mariarty the patriot ( alternatīvs stāstījums pa holmsa slaveno ļaundari) un undead girl murder farse( detektīvgabals alternatīvā vēsturē kur eksistē vampīri, vilkači, yokai utt. Also gandrīz visi tā laika public domain tēli tur parādās) pēdējam tik 7 epizodes iznākušas

2 Likes

Paldies par sveicienu un ieteikumiem :blush:

Grūti saņemties un ko jaunu skatīties, vienmēr gribas ko zināmu, došu, ko var fonā uzlikt, bet sarakstam pievienošu un centīšos sevi izaicināt :sunglasses: Šerloks Holmss, dažādās variācijās, man patīk, ar to noteikti varētu sākt.

1 Like

Laipni aicināts mūsu interneta nostūrī! Mums te ir īsti gaļas drukājoši cilvēki un periodiskas aktivitātes. :joy:

Atlicis tik tikties rīt UniCon. ;D

Neteiktu, ka man nepatīk, bet līdz šim nav bijis vēlmes kaut ko pirkt un likt dzīvoklī. Ja mantas ir fana rādītājs, tad es arī neesmu liels fans. Man kaut kur mājās mētājas tikai viena Overwatch figūriņa, kuru mēs vinnējām mini turnīrā.

Nesen mēģināju paskatīties. Nav vairs tā spēriena, kā arī tomēr jūt seriāla vecumu. Tai pat laikā, slikts ar nebija.

1 Like

Heyo Welcome! :grin:

Tie bērni gan jau ka joprojām ir pilnīgi sagrauti. Tā bija lepna uzvara :sunglasses:.

2 Likes

Labs rīts :slight_smile:

Diemžēl, šodien jau nedošos. Sirdsapziņa neļauj divas dienas pa kārtu atpūsties :smiley:

Saprotu, man līdzīgas emocijas ar Star Trek. Un pat tagad skatoties SG sezonu noskatos pāris stundu laikā, jo lielāko daļu sēriju sanāk izlaist :grin:

1 Like

Ņiht good.

Ja nav darba diena tad jāatpūšas

Drusciņ jau drīgst. :D

Ne nu tā jau ir, nedari šodien to, ko var atlikt uz rītdienu :grin:

Tikai problēma, vakar jau ar tādu moto devos dzīvē :grimacing:

1 Like

Sveicināts šajā interneta nostūrī!!
Starcraft un Heroes…ah yes, a cultural person. Ar Herīšiem uzaugu, bet tagad dzīvē nav daudz velmes kapāt videospēles. Pa laikam ielādēju kādu klasiku, bet tas tā…nostaļģijas atraugas :D

Btw - iegādājos HOMM Galda spēli Kickstarterī! Viņa pienāks nākamgad pavasarī. Domāju, ka taisīšu galdaspēļu vakarus ;) Būsi laipni aicināts !!

Paldies un sveiciens arī tev :smiley:

Nekad nebiju iedomājies, bet heroes liekas lieliska spēle ko pārvērst par galda.

Tā diemžēl ir, daudz laika spēlēm neatliek. Bet reizi mēnesī laiku sanāk atvēlēt. Sazvanīties ar pamatskolas cīņu biedriem un kādu special forces karti iziet :grin: Heroes to gan tikai vienatnē, savādāk viena partija var mēnešiem ievilkties.

1 Like

Konnichiwa!

1 Like

Ooo kāds šo vēl atceras!

1 Like

Kā gan to var aizmirst.

LTV7 gaidīju jaunu sēriju divas nedēļas :grin:

3 Likes

Es jau sen zināju, ka tāds pastāv, bet noskatījos tikai kaut kur pirms gada. :D

Es vēl daļu skatījos aiz divāna, jo vecāki neļāva skatīties🤣
Btw bija parodijas seriāls “Wrecked”, bet tas nav īsti labs

Ja tā padomā…kāpēc mani man ļāva skatīties? :face_with_raised_eyebrow: Tev laikam Vecāki atbildīgāki bija.

Pirmo reizi tādu Wrecked dzirdu. Iztēlojos ka līdzīga modernai, 2000stošo kadu slapstick stilā :grimacing:

Zinu ka bija videospēle lost, neatceros vai tas tieši lost bija, bet bija uz salas un jāvāc kkādas mantas un no tām kas jāveido, jāmēģina izdzīvot.

Lielais sveiciens! :smiley:
Laipni lūgts, kur sastopas tik svarīgākās dzīves tēmas kā - ko ēst, kad nav ko ēst, bet ledusskapis ir pilns.

Yee ! Pirms kāda laika nolīdu no labāko momentu kompilāciju adatas :smiley: tik feinas atmiņas ^^ Lai gan tagad TikTok sāk mest - demit

Super! Malacis! Prieks dzirdēt! Noteikti vari ar vienu aci sekot WinterCon.

Vecs, pa savam labs, bet savā laikā pārspēlēju šo, tāpēc pat godīgi sakot skatīties varis diži nevaru :sweat_smile: bet fana pēc un nostaļģijas vadīts, var mazliet padzenāt…
Kaut kādus modus ar spēlē - vai vispār, vēl eksistē, kā death run, surf un tml.

Paldies! Tev arī to superīgāko un laipni lūgts. :D :facepunch:

Nav svarīgi, kas apkārt, galvenais, kas sirsniņā un dvēselē :wink:

Sveiciens arī Tev :smiley:

Par tādu nemaz nezināju. Domāju, ka mazajā Latvijā viens events gadā :grimacing:

Man ZM mode no paša sākuma patika, kad bija parastās mapes un vienkārši piķa tumšs un bija tikai lukturītis. KZ un surf arī nice :sunglasses:

1 Like