Sveiciens visiem!
Centīšos īsi ar sevi iepazīstināt, kaut gan apsolīt, ka tiešām būs īsi neuzdrošinos
Esmu filmu, seriālu, galda spēļu un mazākā mērā anime fans. Mazākā mērā, jo šo mākslas veidu jau atklāju vēlākā dzīves posmā. Droši vien par hard core fanu nosaukt mani nevar - nav ne plakātu pie sienām vai plaukti pilni ar figūriņām. Redzot novērtēju, bet negribas apkraut savu telpu.
Pirmais anime ko no sākuma līdz beigām noskatījos bija Bleach. Pēc tam jau sekoja top anime gūglēšana un pētīšana. Tā pagāja pāris gadi. Ātri nāca atziņa, ka bez mangas un light noveļu lasīšanas neiztikt. Nevar tak cilvēks gadiem gaidīt, kas notiks tālāk
Ar laiku entuziasms apsīka un sekoju līdzi tikai jau iesāktajiem darbiem. Un reizi sezonā iemetu skatienu Myanimelist, lai redzētu vai kaut kas piesaista. Tomēr, acīmredzams, esmu šeit. Biju aizgājis uz Unicon pirmo reizi dzīvē un biju pārsteigts, cik daudz apmeklētāju, foršu kostīmu, emociju. Pārsvarā dzirdēju angļu valodu, bet šur tur bija arī čuksti dzimtajā valodā, tad arī sapratu, ka arī Latvijā pastāv burbulis ar šādām interesēm. Sapirku nieciņus, kārumus, uzspēlēju CS un devos interneta plašumos komūnu meklēt (liels paldies visiem kas centās, veidoja kostīmus, ieguldīja laiku un līdzekļus)
Fakti:
Top seriāli: Stargate (ja Tev zināmi labi jaffa joki, mēs droši vien varam būt draugi , Lost, Dr. House;
Anime: Trigun, Ouran High School Host Club, Black Butler (patīk 19. - 20gs mijas Londonas feels);
Galda spēles: neskaitot zoli - Dixit, Iknow, Munchkin;
Manga: hajime no ippo, noblesse, Kingdom.
Videospēles: Starcraft, CS 1.6., Heroes (esmu dinozaurs )
Kādam anime tēlam labāk līdzinos - gribētos teikt, ka dienas laikā esmu parasts pilsonis, bet vakaros glābju pasauli…bet nē, diemžēl, laikam parasts salaryman, kura lielākā cīna ir ar cipariem excelī.
Atkārtots sveiciens visiem. Lai jums super jauks vakars, rītdiena un atlikušais gads. Centīšos būt aktīvs, bet sliktākajā gadījumā laiku pa laikam palasīšu, ko tad jaunu citi atklājuši