Labie darbiņi - palīdzība citiem

Tā ka mums labi aizgāja kaķu patversmes ideja, domāju, ka šo varētu pa reizēm (un iespējām) turpināt. Vai nu ar fizisku apciemošanu vai ziedojumiem.

Piemēram - Savvaļas dzīvnieku palīdzības centrs “Ežu hospitālis”, vienmēr meklē palīdzību, lai tiktu galā ar lielo daudzumu savvaļas dzīvnieciņu, kas ienāk.

Viņu beidzamā publikācija atrodama šeit:

10 Likes

Kā parasti, sotaku aizsūtīju. Ja kkas tāds iekritīs acīs, mēģināšu atcerēties šo topiku.

4 Likes

Omg pls guys, donate to this kit something, any amount matters :sob::sob::sob::sob::pray::pray::pray::pray: viņš cīnās jau ilgi un vajag vel drusku, lai varētu viņam noslēdzošo chemotherapijas sessiju iztaisīt savādāk viņu šodien iemidzinās, tas ir jau pēc 2h :sob::sob::sob:

You must be joking.

Nu tur amerikā tādas cenas uff… Manam vienam draugam canādā sunim vnk uzpampa vaigs dēļ bojāta zoba un viņam nebija 3k dolāru lai to izārstētu

Nu tu vari iecekot viņa insta profilu, tas legit

1 Like

51 NEDĒĻA, Karl!
Un 100% jau savākti.

Nu bet cancer tak? : /

Nu jam bet tikko bija iepostots un man pm ka vajag vel jo laikam nepietiek

Es nez kas ir karl : /

I don’t buy it. 70k fucking kaķim!!! Nereāla summa.

Nu kā nu jap, ja man būtu es viņam kaut miljonu iedotu

Tu esi drausmīgi lētticīga.

70k ir kosmiska summa.

Un tas pat nav tavs kaķis.

Nu vel visādi tur testi, analīzes, vizīte, meds un viņš jau ilgi cīnās so kopā sanāk tā

Uffff :confounded::confounded::confounded::confounded: tak pox ka nav mans kaķis, pekuliņš cieš, viņš grib dzīvot, nabaga mazais bby T___T

Ne nu pēc story saprotu ka nav tikai chemo iereķināts

1 Like

Pieņemsim. Es vienalga uzskatu, ka izgāzt 70k vienam kaķim ir absurds, it īpaši, ja tā ir sveša (saziedota) nauda.

:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:Azul The Cat on Instagram: "Thanks to the compassion and generosity of those who gave, Azul has since received the medical attention he so desperately needed. This included surgery, chemotherapy, and supportive treatment from both a veterinarian and oncologist. These treatments have given Azul a renewed chance at life, and we are beyond grateful for every donor who stood by him when he needed it most. While Azul continues on the road to recovery, we want to let everyone know that his donation line will remain open for anyone who still wishes to support him. Though the bulk of his critical treatments have been covered, there are still ongoing and future expenses-such as follow-up care, medications, and potential complications-that your generosity can help with. This campaign never had consistent support, and delays due to funding challenges risked his progress. Every contribution, no matter the size, goes directly toward Azul’s continued medical needs and quality of life. Thank you for being part of Azul’s journey. Whether you donated, shared his story, or simply sent him love, you’ve made a meaningful difference. Azul’s fight isn’t over, but thanks to your help, he has a future. If you feel moved to continue supporting his care, we welcome your compassion with open arms. #petloss #petlossgrief #pets #relatable #family #cat #foryou #foryoupage #catlover #cats #catlife #catoftheday #instacat #catsofinstagram #catsofig #catstagram #catofinstagram #ilovemycat #mycat #kittycat #kitty"

Cilvēki saziedoja to tieši viņam

Absurds ir ka healthcare un vet health care vispar ir par naudu