Tikai tie labākie un mums iemīļotākie ievada klipi. ;)
YouTube aizvien švakāk paliek ar klipiem. Es kādus 3 nevarēju dabūt rokā. Teiksim Shigatsu Wa Kimi no Uso nav normāla OP tikai OST.
Tikai tie labākie un mums iemīļotākie ievada klipi. ;)
YouTube aizvien švakāk paliek ar klipiem. Es kādus 3 nevarēju dabūt rokā. Teiksim Shigatsu Wa Kimi no Uso nav normāla OP tikai OST.
Man daudzi ievadu klipi patīk :D Bet nu te pagaidām ielikšu pāris tik.
Šis jau kādu laiku ir tik tiešām mans top top openings, patīk pilnā versija protams. Arī akustiskā versija,kura bija TG 2 sez. pēdējā sērijā un kura ļoti iepatikās tik diemžēl vēl neesmu ieradzijis clean versiju
Pēdējā uz tādu mierīgāku :)
No mana topa nekad neizies Death Note un SAO openingi, lai SAO nesāk krist uz nerviem, ievietošu tikai Death Note openingu. :D
Ja godīgi, Bleacham vispār ir labi openingi un endingi ;D
Tas tāpēc, ka tas ir shounen, tie jau parasti cenšas lielākai publikai izpatikt ar tādām visādām lietām
Parazīta OP man arī vienmēr ir paticis. Dziesma brīžiem nav tik forša kā gribētos, bet kadri gan ir labi.
Man vienkārši patīk kaut kas nedaudz smagāks/interesantāks(nezinu kā paskaidrot) dziesmas ziņā nevis takā visi OP, kurus jūs no šīs sezonas esat ielikuši, izņemot overlord, bet nu tas op man ar nepatīk Man op labs vai slikts nosaka dziesma nevis video
Bet… Bet… Video taču arī ir daļa no openinga, nedrīkst tā vienkārši vērtēt pēc dziesmas.
Video ir protams arī, bet mani vairāk tik ietekmē dziesma, video tā mazāk.