Kura ir pati labākā šokolāde? 🍫

Iegrimu dziļās un ekstra šokolādīgās pārdomās. It kā oriģināli, man vislabāk patika tumšā šokolāde. Jo lielāks kakao procents, jo blabāk. Pat bez papildus sukāžu vai riekstu kabaliņiem. Protams, kādu vieglu balto šokolādi es ar nesmādēju, ja mēs to uzskatam par šokolādi. :D Nez kas ar mani notika, bet tagad es esmu riktīgi uzsēdies uzpūstai Milka piena šokolādei.

Kura ir tava iecienītākā šokolāde?

2 Likes

Šokolāde no šī ražotāja:

https://www.zotter.at/en/

2 Likes

Jo vairāk fake, jo labāk :D

Kādreiz Kinder olu šokolāde bija mīļākā, tagad šī

1 Like

Es itkā saprotu ka rūgtā ir pieaugušālām garšas kārpiņām…bet sasodīts milka mani metaforiski apskauj un pasaka ka viss būs labi

3 Likes

Es nekad neesmu pievērsis uzmanību ražotājiem, es viņas vienkārši apēdu :D

1 Like

Jā tā ir laba manta

Ja nemaldos viņiem kādreiz reklāmas kampaņas bija tādā stilā, ka Milkas govs tika mīļota vai tml… ;D

Tā vispār pie mums ir kaut kur?

Tai arī palīdz plašā pieejamība veikalu plauktos. :D Tā galīgi nav labākā piena šokolāde, kādu es esmu ēdis, taču tā viennozīmīgi ir pa rokai.

Jāpievērs tak uzmanība, kuru pēc tam vairāk nedrīkst ņemt. Es stingri pieturos pie uzskata, ka ir tāda lieta kā pārāk lēta šokolāde. :D

Šī nav te. Austriešu šokolāde. Ieliku te jo tika prasīta labākā šokolāde :smiley:. Gan jau ka būs reiz šis atkal jāpasūta.

Tāda cieta piena šokolāde ar lieliem lazdu riekstiem ir top šokolāde. Vienīgi lazdu rieksti katru reizi ir loterija - būs apgrauzdēti vai nē. No no plikiem lazdu riekstiem metas alerģija.

2 Likes

images

1 Like

Mana mīļākā šokolāde, kas atvēra visas čakras un lika mēlei palikt pilnīgās trīsās - tā, ka pilnīgi vēlējos apgulties un izsmēķēt cigareti pēc ēšanas sesijas:

Es saglabāju papīrīti savā ceļojuma dienasgrāmatā, nostaļģiski atceroties pa reizēm. Pie sevis tik viegli pačukstot:

Yas Omg GIF by O&O, Inc

2 Likes

Pie mums ar zemesriekstu sviestu šokolādē ir kā ir. Reese’s Peanut Butter Cups galīgi nav tas, es pat nezinu vai tā tehniski ir šokolāde. Vēl ir kādi divi vai trīs citi varianti, bet viss ko esmu mēģinājis ir ar visai maz zemesriekstu sviestu.

Y’all made me go getten some schogetten but not for the current pricen.

2 Likes

Melnā šokolāde (optionally ar lazdu riekstiem, ja plika, tad man mājās vienmēr tāpat ir lazdu rieksti, ko piegraužu klāt), 80-90% kakao; vairāk, man liekas, jau bija par šerpu.
Bet tā, ja der jebkāda formāta šokolādes izstrādājumi, tad man ļoti garšo arī Serenāde, Vāverīte, un Bounty. Bet tās ir baigi saldas un daudz nevar.

Piekrītu. Nezinu, vai Latvijā tas ir visai populārs. Man zemesriekstu sviests pēc universitātes gadiem, kļuva par vienu no favorītiem. Ļoti labas mērcītes sanāk - var izveidot gaļām un arī dārzeņiem. Uz maizītēm ar - bet esmu tieši fans zemesriekstu sviestam bez cukura. Vienreiz pamēģināju amerikāņu zemesriekstu sviestu un nevarēju saprast, vai ēdu pa taisno no Jelgavas cukura pakas vai kāds sajaucis produktus to veidojot.

2 Likes

un tad esmu es, kas šokolādi neēd, nu reāli negaršo ;D man patīk šokolādes sieriņi, karsts kakao, bet tā lai ēstu pliku šokolādes tāfelīti - no ty :sweat_smile:

3 Likes

Manuprāt pie mums ar zemesriekstu sviesta popularitāti ir ok. Pat mazākos veikalos ir no kā izvēlēties. Izpildījuma stils arī ir visai tuvs zemesriekstiem. Šķiet esmu pat ēdis Bio zemesriekstu sviestu, kas bija 100% zemesrieksti.

Vai tu pieskaiti karstu šokolādi pie kakao? :D

1 Like

Un kā ar Snickeriem, Marsiem, Twixiem, Kitkatiem, utt?

1 Like