Iegrimu dziļās un ekstra šokolādīgās pārdomās. It kā oriģināli, man vislabāk patika tumšā šokolāde. Jo lielāks kakao procents, jo blabāk. Pat bez papildus sukāžu vai riekstu kabaliņiem. Protams, kādu vieglu balto šokolādi es ar nesmādēju, ja mēs to uzskatam par šokolādi. :D Nez kas ar mani notika, bet tagad es esmu riktīgi uzsēdies uzpūstai Milka piena šokolādei.
Tāda cieta piena šokolāde ar lieliem lazdu riekstiem ir top šokolāde. Vienīgi lazdu rieksti katru reizi ir loterija - būs apgrauzdēti vai nē. No no plikiem lazdu riekstiem metas alerģija.
Mana mīļākā šokolāde, kas atvēra visas čakras un lika mēlei palikt pilnīgās trīsās - tā, ka pilnīgi vēlējos apgulties un izsmēķēt cigareti pēc ēšanas sesijas:
Pie mums ar zemesriekstu sviestu šokolādē ir kā ir. Reese’s Peanut Butter Cups galīgi nav tas, es pat nezinu vai tā tehniski ir šokolāde. Vēl ir kādi divi vai trīs citi varianti, bet viss ko esmu mēģinājis ir ar visai maz zemesriekstu sviestu.
Melnā šokolāde (optionally ar lazdu riekstiem, ja plika, tad man mājās vienmēr tāpat ir lazdu rieksti, ko piegraužu klāt), 80-90% kakao; vairāk, man liekas, jau bija par šerpu.
Bet tā, ja der jebkāda formāta šokolādes izstrādājumi, tad man ļoti garšo arī Serenāde, Vāverīte, un Bounty. Bet tās ir baigi saldas un daudz nevar.
Piekrītu. Nezinu, vai Latvijā tas ir visai populārs. Man zemesriekstu sviests pēc universitātes gadiem, kļuva par vienu no favorītiem. Ļoti labas mērcītes sanāk - var izveidot gaļām un arī dārzeņiem. Uz maizītēm ar - bet esmu tieši fans zemesriekstu sviestam bez cukura. Vienreiz pamēģināju amerikāņu zemesriekstu sviestu un nevarēju saprast, vai ēdu pa taisno no Jelgavas cukura pakas vai kāds sajaucis produktus to veidojot.
Manuprāt pie mums ar zemesriekstu sviesta popularitāti ir ok. Pat mazākos veikalos ir no kā izvēlēties. Izpildījuma stils arī ir visai tuvs zemesriekstiem. Šķiet esmu pat ēdis Bio zemesriekstu sviestu, kas bija 100% zemesrieksti.