Kopējie Anime ieteikumi

Par šo zinu, bet skatījies neesmu. Bet tā uzmetot aci kaut kā neliekas ka tur varētu būt līdzīga atmosfēra :thinking:

nu pilnīgi vienāda nav. bet vari vismaz iesākt skatīties un paskatīties vai pavelk. tas definitely ir ļoti daudz par emocijām/attiecībām ar supernatural elementiem. un smuks.
bet skaties pati :slight_smile: .

Kur var likt kakegurui? ta nav ta vislabaka anime bet nu diezgan skatama- varetu likt tehniski pie drama bet nu nezinu….

Pie azartspēlēm :D jo tajās vienmēr būs drāma un viss cits :D

Azartspēļu anime saraksts nebūs garš. :D

Kas ir šis un kāpēc tas piepeši parādījās pēc gada gara radio silence?

Tas es spokojos. :D

Fantasy labi bija - Made in Abyss, Mushoku tensei (ha ha), Haibane Renmei (redzu, ka jau pieminēts, man ļoti patika), Violet Evergarden (vizuāls baudījums), Overlord, Grimgar (arī jau pieminēts, riktīgi labs! Ļoti noveles patika), Yuu Yuu Hakuhusho (vecs, bet labi novecojis).

HunterxHunter! FMA? Klasika!!!

Drifters bija labs! The Eminence in shadow ir daļēji parodija un labi veidota, Re:Creators tīri labi patika…

Houseki no Kuni bija labs arī, pirmais 3D anime, kas likās skaists un-- pareizi izvēlēts medijs, tai laikā visi pārējie 3D bija briesmīgi.

Pārāk daudz labu fantasy - gandrīz apskaužu tos, kas jauni anime pasaulē un neko vēl nav redzējuši - tik daudz labu lietu! <3

1 Like

Hm, nebiju iedomājies uz to skatīties kā parodiju. Varbūt tas tā paliek labāks.

Vaitad viņa nebija obviously parodija? Like mc ir tāds edgelords ka viņš atomus var sasķelt

I loved that shit

2 Likes

Man tas izskatījās vienkārši pēc ne pārāk isekai. :sweat_smile:

Nezinu cik plaši pazīstami daži labi seriāli no manis, ko var skatīties vēlreiz :slight_smile: :

Action:
Gundam OO

Adventure:
InuYasha

Comedy:
Seto no Hanayome

Drama:
Bokura Ga Ita,
Clannad

Ecchi:
Kiss x Sis

Psychological:
Mirai Nikki,
Re:Zero

Romance:
Bokura Ga Ita,
Kimi ni Todoke

Šis ir super plašs tāpēc jāiemet, varbūt pat kaut kas veterāniem izslīdējis cauri pirkstiem

4 Likes

Ir labas izvēles, bet tad pamanīju, ka no 2016.gada. Būtu daudz ar ko varētu pāris sērijas aizstāt.

Piekrītu, tur noteikti piederās daudz jauni šovi.

Good stuff, pieliku čupu pie “Watch later”.
Vai jebkad noskatīšos, tas gan ir jautājums…

Drusku ērmīgi skatīties uz sarakstu kurā tu lielu daļu seriālu esi redzējis. xD Spriežot pēc anime kas tiek ieteikta, labs saraksts. Es teiktu, ka tas miksē kopā kritiski atzītos darbus ar populāri atzītajiem un vēl šur tur ir izmētātas mazpazīstamas pērles.

4 Likes

Vai kāds varētu ieteikt kādu salīdzinoši nesenu skatāmgabalu, kas nav par skolniekiem/pusaudžiem?

Iesāku Apothecary Diaries un aizdomājos - kāpēc tik lielā daļā stāstu mc ir bebes :smile:

Pagaidām tikai Ninja Kamui nāk prātā.
If you like ninjas and people get sliced up :sweat_smile:

1 Like